GT 420 CS:GO kasma sourunu

Kadir Sağlam

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen gün işlemci aldım ve memnunum normal oyunlarda gayet iyi oynatıyor işlemci: AMD Phenom X4 960T ekran kartı: GT420 2 GB RAM: 6 GB anakart: M68MT-S2 CS; GO'da 4:3 1024X768 çözünürlükte 20FPS'e kadar düşüyor CPU sıcaklığı 40 derece kullanımı ise %40-60 arası GPU kullanımı %40-60 aynı şekilde RAM kullanımı %70 sizce RAM'lerimi değiştirmem lazım?

Arkadaşlar geçen gün işlemci aldım ve memnunum normal oyunlarda gayet iyi oynatıyor işlemci: AMD Phenom X4 960T ekran kartı: GT420 2 GB RAM: 6 GB anakart: M68MT-S2 CS; GO'da 4:3 1024X768 çözünürlükte 20FPS'e kadar düşüyor CPU sıcaklığı 40 derece kullanımı ise %40-60 arası GPU kullanımı %40-60 aynı şekilde RAM kullanımı %70 sizce RAM'lerimi değiştirmem lazım?

Sana FPS için kodlar vereyim bir de CFG bunları uygula garanti 10 15 FPS diyorum ama CFG nasıl atacağım bilmiyorum ban falan yerim şimdi :D.

Kodlar:
-Freq 60 -novid -tickrate 128 -treads 4 +MAT_DISABLE_FANCY_BLENDING 1 +MAT_SPECULAR 0 -D3D9EX -Console.

Şimdi bunları başlatma seçeneklerine ekle oyuna gir farkı gör illa FPS artar.

Bunları başlatma seçeneklerine ekle.
kullandığım başlangıç kodları: -High -novid -nojoy +CL_FORCELOAD 1 -noubershader -freq 60 -DISABLE_D3D9EX -threads 4.

Bu dosyayı eklemek için CS:GO sağ tıkla CS:GO>cfg klasörünü aç oraya at oyun içi başlatma konsoluna exec yunus.cfg yaz işlem tamam FPS artışı birazda olsun görebilirsin.
cfg dosyam: Burdan indirip inceleyebilirisiniz.
Bunları başlatma seçeneklerine ekle.
kullandığım başlangıç kodları: -High -novid -nojoy +CL_FORCELOAD 1 -noubershader -freq 60 -DISABLE_D3D9EX -threads 4.

Bu dosyayı eklemek için CS:GO sağ tıkla CS:GO>cfg klasörünü aç oraya at oyun içi başlatma konsoluna exec yunus.cfg yaz işlem tamam FPS artışı birazda olsun görebilirsin.
cfg dosyam: Burdan indirip inceleyebilirisiniz.

Tabi ki sistemini yükseltirsen FPS biraz daha etkili olur.

Kasma sorunu demişsiniz ancak çok da fazla kasma olmuyor, ben bu ekran kartı ile lem olmuştum bazı şeyler kabiliyet meselesi.
yanlis anlamayin ama 30 fps ile gidip iyi oynayan ve 250 fps alan adami vurmaniz çok çok zordur çünkü mouse çevirme hızınız bile düşecektir bizzat ben kendimden biliyorum. o fps ile lem olmanız iyi oynadiğınız anlamına geliyor tebrik ederim.

Yanlis anlamayin ama 30 FPS ile gidip iyi oynayan ve 250 FPS alan adami vurmaniz çok çok zordur çünkü mouse çevirme hızınız bile düşecektir bizzat ben kendimden biliyorum. O FPS ile lem olmanız iyi oynadiğınız anlamına geliyor tebrik ederim.

Sadece şu FPS yüzünden saldım oyunu bu aralar Valorant oynuyorum, (110-50 FPS arası alıyorum) oyun gayet akıcı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı