GT 420 Düşük Performans

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Zaten kart dandik düşük performans normal diyeceksiniz fakat ben bu kart ile 3 sene önce 900P Low'da GTA V bitirdim 40FPS ortalama ile. Şu an nasip oldu RX 580'e geçtim ve GT 420'yi eski sistemime taktım. Şu an yeni sistemin PSU'su garantide olduğundan eskisinde oyun oynuyorum. Bugün The Witcher 2 yükledim ve en düşükte 11FPS aldım. Oyunu arkadaştan aldığım için olabileceğini düşünüp Steam'dan orijinal ETS 2'yi kurdum. Eskiden yine en düşükte 45-50FPS alırdım ama yine aynı keza 20-25FSP aldım. Eski sistemimde GT 420'den önce HD 4650 1GB vardı ve orijinal GTA IV'ü rahat bir şekilde donmadan bitirdim. GT 420, HD 4650'den yüksek olmasına rağmen GTA IV'te de 8-9FPS veriyor. Sistemde Win 7 64 Bit kurulu. İ5 650 işlemci, 2+2 GB DDR3 RAM ve 500GB HDD var. Sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu program ile eski yada yeni tüm ekran kartı sürücülerini sil, en baştan gt410'nin sürücüsünü kur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı