annihilator
Hectopat
- Makaleler
- 2
Arkadaşlar, gta 5'i gt 420 ile 28-35 fps arası almak normal mı ? Daha düşük bir sonuç bekliyordum.
Ayarlarda önemli low ayarda hd çözünürlükte oynuyor olabilir.Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
Çözünürlüğü 800x600 de herşey kapalı bir biçimde oynayarak bu fps almak gayet iyi bence.Nvida erkan kartının hakkını veriyor ama ben bir bakkal kurbanı olarak bu ekran kartını 2-3 yıldır kullanıyorum.Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
Oyunu çamur haline getirmişsin 30 fps alıyorum diyorsunÇözünürlüğü 800x600 de herşey kapalı bir biçimde oynayarak bu fps almak gayet iyi bence.Nvida erkan kartının hakkını veriyor ama ben bir bakkal kurbanı olarak bu ekran kartını 2-3 yıldır kullanıyorum.
Gt 420 yi nasıl overclock edebilirim ?Kardeşimde de aynı ekran kartı var. Kendisi overclock ederek 1440x900 çözünürlükte 40 fps alıyor.
Tavsiyen için saol kardeşim ve bu arada ekran kartım Asus GT420 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı sizce iyimi ?Msi Afterburner programını indirerek overclock edebilirsin.
Afterburner - MSI Gaming Series
Kardeşimin yaptığı ayarlar:
Core clock: 700 --> 910
Memory clock: 800 --> 880
Fan speed: %40 --> %50
Bu ayarları yaparak stabil performans alabilirsin.
Bu tabii ki soğutucunun performansına bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.