GT 420 GTA 5 açar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GTA 5 i GTX 750 Twin Frozr oynatmaz. En az GTX 770, R9 280X lazım.
Lowda oynar.
Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 ve üzeri veya AMD HD 6800 ve üzeri (256 bit Ekran Kartı ) – Shader Model 4.0 ve üzeri, DirectX 10 ve üzeri destekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 750ti - 760 demişsiniz de kasaya sığacak mı bir de o var. Sığmaz ise Zalman z3 plus tercih edebilirsin 120 tl filan iyi hava akımı var. Kasada 4 fanla geliyor.

Gtx 750ti - 760 demişsiniz de kasaya sığacak mı bir de o var. Sığmaz ise Zalman z3 plus tercih edebilirsin 120 tl filan iyi hava akımı var. Kasada 4 fanla geliyor.
760 göründüğünden daha küçük karttır. @Silinen üye GTA V için en az GTX 770 mi lazım? Nerden biliyorsunuz. GTX 760 ve R9 270 rahat rahat oynatır bence optomizasyon sorunlu olmaz ise.

Lowdan bahsetmiyorum.

GTA 4 Sistem Gereksinimlerinde Low için AMD nin X serisi ekran kartı yetiyor diyor, ama benim HD 6570 en düşük ayarlarda kasma yapıyor. Siz düşünün..

760 göründüğünden daha küçük karttır. @Silinen üye GTA V için en az GTX 770 mi lazım? Nerden biliyorsunuz. GTX 760 ve R9 270 rahat rahat oynatır bence optomizasyon sorunlu olmaz ise.
Hazır kasa olduğu için boyutunun küçük olacağını düşünüyorum ve hava akımının da zayıf olacağını ...

Lowdan bahsetmiyorum.

GTA 4 Sistem Gereksinimlerinde Low için AMD nin X serisi ekran kartı yetiyor diyor, ama benim HD 6570 en düşük ayarlarda kasma yapıyor. Siz düşünün..
Gta 4 kasmaya mahkumdur. Sorunlu oyun. Kasmaktan kastım ufak tefek takılmalar.

Doğru ama sığabilir. Tam denk gelirse hava akımı bozulur. 750 Tİ daha küçük.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı