Çözüldü GT 420 NVIDIA Driver Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BLackWood

Centipat
Arkadaşlar dün DDU'dan driverları kaldırmıştım(tavsiye edilen modda)sonradan NVIDIA sürücüsünü yüklemek istediğimde bu hatayla karşılaşıyorum:

1.png

Var mıdır bir çözümü gelişmiş kurulumda da hızlı kurulumda da bu hatayı alıyorum. Artı bir de şöyle bir gariplik var aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları yok ve display diye bir şey var ne olduğunu anlamadım :/

2.png

Yanlışlıkla bir şeyi mi sildim ne yaptım bilmiyorum.

Çözüm
DDU ile silin sürücüyü ilk. Sistemde intel ekran kartı varsa ilk onu güncelleyin ondan sonra dediğimi yükleyin.
Ekran kartınız nedir? Çok eski bir sürüm kurmayı deniyorsunuz, bununla alakalı olabilir mi acaba.

Kötü bir kart GeForce GT 420 ayrıca NVIDIA nın sitesinden şu sürümü yüklüyorum eski mi ?Eki Görüntüle 520987
Eski sürücü kurmaya çalışıyorsunuz. Son sürüm kurmayı deneyin.

Dediğim gibi 391.35 sürümünü kuruyorum en güncel bu gözüküyor başka bir şeyden mi kaynaklı acaba? Aygıt yöneticisinde neden görüntü bağdaştırıcılarını göremiyorum ve display ne? 😕

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten displayin sürücü kısmında sürücüyü güncelleştir seçeneği var resimde olduğu gibi. Fakat ordan güncelleştirmeye çalıştığımda da bu hatayı alıyorum.

Hata.png

Ne yapacağımı şaşırdım ya :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı