GT 420 sistem CS:GO'da düşük FPS veriyor

• Konuyu başlatan Akbal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 208

Akbal

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim özellikleri şunlar.
NVIDIA GeForce ASUS GT 420 2 GB.
Intel Pentium G3250 3.20 GHz Haswell.
12 GB RAM.
H81M-K anakart.

Arkadaşlar normalde az kesinti oluyordu oynarken şimdi daha fazla olmaya başladı. 40-30 FPS veriyordu bazen 30-20'ye iniyor bazen 40 olmasına rağmen az kesinti oluyordu ancak daha fazla kesinti var. Gölgeleri -nosrgb ile kapatınca kesinti olmuyor.

FPS artmıyor ancak işlemci rahatladığı için 10 FPS bile olsa kesinti olmuyor -nosrgb komutu şöyle yapıyor oyunu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu Steam'den başlatma seçeneğinden yapılıyor. VAC ban sebebi olup olmadığını bilmiyorum sizce ne yapmalıyım bu bilgisayar için çünkü ara ara 3 bilgisayarla sunucu kuruyorum arkadaşlar evime gelip oynamak için.

Donanımların belli bir ömrü var önceden 20 fps aldığın oyunda bir dönem sonra aldığın fps değerini kaybedebilirsin. Sistemin oldukça eski, ancak konunun içinde sorduğun soruya gelirsek, birincisi kullandığın kod vac sebebi değil valve wiki'de bulunuyor. İkincisi bu bilgisayar için yapabileceğin en iyi şey sistemini yükseltmek hatta tamamen değiştirmek olur.

Donanımların belli bir ömrü var önceden 20 FPS aldığın oyunda bir dönem sonra aldığın FPS değerini kaybedebilirsin. Sistemin oldukça eski, ancak konunun içinde sorduğun soruya gelirsek, birincisi kullandığın kod VAC sebebi değil Valve Wiki'de bulunuyor. İkincisi bu bilgisayar için yapabileceğin en iyi şey sistemini yükseltmek hatta tamamen değiştirmek olur.

Hocam işlemci 2. el bilgisayarcı önermiyor bu arada sorduğumuz bilgisayarcı yaşadığım ilin yani en iyi ve büyük mağazası olan bilgisayarcılarından biri işlemci 2. ele giriyor diyor değişirsen sıkıntı çıkabilir onun ömrü tükenmişse ekran kartı olarak sıfırlar var GTX 750 Ti vardı anakart desteklediği maksimum GTX 1050 Ti oda işlemci besleyebilir mi bilemiyorum ama GTX 750 Ti eğer işlemci beslerse alırım. 2.eli sorgulamam lazım oda bitikse sıkıntı çıkabilir. Önerileriniz için teşekkür ederim hocam.

Hocam işlemci 2. el bilgisayarcı önermiyor bu arada sorduğumuz bilgisayarcı yaşadığım ilin yani en iyi ve büyük mağazası olan bilgisayarcılarından biri işlemci 2. ele giriyor diyor değişirsen sıkıntı çıkabilir onun ömrü tükenmişse ekran kartı olarak sıfırlar var GTX 750 Ti vardı anakart desteklediği maksimum GTX 1050 Ti oda işlemci besleyebilir mi bilemiyorum ama GTX 750 Ti eğer işlemci beslerse alırım. 2.eli sorgulamam lazım oda bitikse sıkıntı çıkabilir. Önerileriniz için teşekkür ederim hocam.
Rica ederim, umarım zamanı gelince güzel bir sisteminiz olur. Esenlikler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı