GT 420 sistem oyunda donuyor

TexFool

Decapat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
1 TB HDD
Ekran kartı
GT 420
Anakart
DDR3
İşlemci
AMD 6100
PC Online oyunlarda rastgele zamanlarda donuyor. Bostayken dönmüyor. Euro Truck, roket leuge gibi oyunlarda dönmüyor ama GTA 5, CS:GO, LoL, Valorant gibi oyunlarda donuyor sıcaklık değerlerim iyi bir tane test uygulaması vardı ekipmanları gücünü %100 de çalıştırıyor ekran kartı, RAM, VRAM'leri yaptim sorun olmadı ama işlemciyi yaptığımda 4. dakikada kilitlendi işlemciyle alakalı diye düşünüyorum yazılımsal midır yoksa tamire götürmem gerekirmiş? Önceden bunu yaşayan varsa bilgi verebilir mi?

Dostum maalesef yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor sanırım ama sistemi temizlemek bakım yaptırmanın faydası olabilir.

işlemci için stok soğutucu mu kullanıyorsunuz? Bir de macun eskimiş olabilir. Sıcakların sebebi bunlar olabilir işlemci için.

İşlemci için stok soğutucu mu kullanıyorsunuz? Bir de macun eskimiş olabilir. Sıcakların sebebi bunlar olabilir işlemci için.

PC abimden kalmaydi ben macun var sanıyordum ama yokmuş koymali miyim?

Sistem yetersiz kalıyor o oyunlar için.

Önceden oynuyordum hiç sıkıntı yoktu bu hafta başladı.

Dostum maalesef yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor sanırım ama sistemi temizlemek bakım yaptırmanın faydası olabilir.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…