GT 420 sisteme macOS yüklenir mi?

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar Windows çok sıkıcı gelmeye başladı. Ayrıca macOS daha hoş duruyor bence. Sistemime ağır gelmezse kurmak istiyorum ama hangi sürümü kuracağımı bilemedim.
RAM: 4 GB DDR2
İşlemci: Q9550
Ekran Kartı: GT 420

Ekran kartı yüzünden maksimum High Sierra kurulabilir ama OpenCore ile nasıl tanıtılacağı ile ilgili bir bilgi yok gibi. Eğer illa kuracaksanız OpenCore yerine Clover öneririm. @tristessehivernale'in dediğini de düşünebilirsiniz.

Ekran kartı yüzünden maksimum High Sierra kurulabilir ama OpenCore ile nasıl tanıtılacağı ile ilgili bir bilgi yok gibi. Eğer illa kuracaksanız OpenCore yerine Clover öneririm. @tristessehivernale'in dediğini de düşünebilirsiniz.
High Sierra kurmak isterim açıkçası. ISO'yu ne ile yazdırmam gerek? Kurulumda extra bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa Windows gibi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
High Sierra kurmak isterim açıkçası. ISO'yu ne ile yazdırmam gerek? Kurulumda extra bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa Windows gibi mi?
Hocam daha yeni bir sürüm olan Catalina ya da Mojave de kurabilirsiniz @yusufklncc'ın attığı Video Patch ile. İşlemci için SSSE 4.2 desteği nasıl kazandırılıyor bilmiyorum, @yusufklncc sanallaştırma ile kazandırılabildiğini söylemişti. Uğraşmak istemiyorsanız High Sierra da kurabilirsiniz tabii. Son olarak Catalina indirecekseniz:
High Sierra indirecekseniz:
EFI olarak da bu EFI işinize yarayacaktır:

İmaji BalenaEtcher ile USB'ye yazdırın. Kurulumda ekstra bir şey yapmanıza gerek yok, uyumlu EFI ayarlayıp Windows üzerinden diskinizden bölüm ayırıp o bölümü biçimlendirip kuracaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı