FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2014 #11 Hayır kurtarmaz. GT 430-630 ikiside birbirinin farklı isimlendirilmiş hali. Değişen birşey olmayacaktır. GT 630 çöp bir kart. En az GTX 760.
Hayır kurtarmaz. GT 430-630 ikiside birbirinin farklı isimlendirilmiş hali. Değişen birşey olmayacaktır. GT 630 çöp bir kart. En az GTX 760.
semih41 Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #12 Ama internete koymuşlar. Kafadan tahmin mi onlar yoksa? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2014
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2014 #13 Video'yu buraya koyabilirmisiniz ? Kesin fake'dir.
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2014 #14 semih41 dedi: Ama internete koymuşlar bi bakın lütfen Genişletmek için tıkla... Daha çıkmayan bir oyunun neyini koymuşlar. Oyunun PC için çıkacağı bile kesin değilken burada gelmiş GTA 5 oynayabilirmiyim diyorsunuz.
semih41 dedi: Ama internete koymuşlar bi bakın lütfen Genişletmek için tıkla... Daha çıkmayan bir oyunun neyini koymuşlar. Oyunun PC için çıkacağı bile kesin değilken burada gelmiş GTA 5 oynayabilirmiyim diyorsunuz.
semih41 Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #15 Ya gerekirse çok çalışıp bir tane asus rog tutan alacağım ya ama internette koymuşlar PC için sistem gereksinimleri diye. O yalan mı bi açıklık getirin lütfen internette yazdım gördüm sistem gereksinimi diye bide siz yazın bakın. Ben GTA 5 çok istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2014
Ya gerekirse çok çalışıp bir tane asus rog tutan alacağım ya ama internette koymuşlar PC için sistem gereksinimleri diye. O yalan mı bi açıklık getirin lütfen internette yazdım gördüm sistem gereksinimi diye bide siz yazın bakın. Ben GTA 5 çok istiyorum.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2014 #16 semih41 dedi: O yalanmi bi açıklık getirin lütfen internette yazdım gördüm sistem gereksinimi diye bide siz yazın bakin Genişletmek için tıkla... Koysa Rockstar Offical olarak koyardı. Neden çıkması kesin olmayan bir oyunun sistem gereksinimlerine inanalım. Gerçekten öğrenmek istiyor isen Rockstar'ın sitesini her gün göz at. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2014
semih41 dedi: O yalanmi bi açıklık getirin lütfen internette yazdım gördüm sistem gereksinimi diye bide siz yazın bakin Genişletmek için tıkla... Koysa Rockstar Offical olarak koyardı. Neden çıkması kesin olmayan bir oyunun sistem gereksinimlerine inanalım. Gerçekten öğrenmek istiyor isen Rockstar'ın sitesini her gün göz at.
semih41 Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #17 Tamam çok sağ olun. Bende internetten tıraş sistem gereksinimlerine baktım. Her gün Rock Star Game'ye bakacağım sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2014
Tamam çok sağ olun. Bende internetten tıraş sistem gereksinimlerine baktım. Her gün Rock Star Game'ye bakacağım sağ olun.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 26 Nisan 2014 #18 Daha çıkmayan ve sistem gereksinimleri bile tam belli olmayan bir oyun hakkında şu an bir şey söyleyemeyiz.
Daha çıkmayan ve sistem gereksinimleri bile tam belli olmayan bir oyun hakkında şu an bir şey söyleyemeyiz.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #19 Burak Alkan'ın açtığı bir konu var. Ona göre karşılaştırın sisteminizi. GTA 5 Sistem Gereksinimleri | Technopat Sosyal Son düzenleme: 26 Nisan 2014
Burak Alkan'ın açtığı bir konu var. Ona göre karşılaştırın sisteminizi. GTA 5 Sistem Gereksinimleri | Technopat Sosyal