GT 430 GTA 5 değerleri normal mi?

Amid

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce bu istatistikler GT430 için normal mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sizce bu istatistikler GT430 için normal mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan kat kat daha iyi sistemle daha düşük FPS alıyorum ben. 1P oynuyor arkadaş heralde.

Bence normal bir değer değil. Arkadaşın işlemcisi iyi yüksek ihtimalle. Fakat herhangi bir açıklama yazmamış. O ayarlarda bile o FPS'yi görmek normal değil.
Bence gayet normal ben Vega 8 ile 720p 70-80 FPS alıyorum birde videoyu çeken arkadaşın işlemcisi çok iyi olsa dahi gölgeleri ve bazı efektleri kapatan ayar var onunla bu değerler çok normal videodaki arkadaş kapatmamış orası ayrı konu.

Bence normal bir değer değil. Arkadaşın işlemcisi iyi yüksek ihtimalle. Fakat herhangi bir açıklama yazmamış. O ayarlarda bile o FPS'yi görmek normal değil.
Knk islemcisi i5-2320
Bence gayet normal ben Vega 8 ile 720p 70-80 FPS alıyorum birde videoyu çeken arkadaşın işlemcisi çok iyi olsa dahi gölgeleri ve bazı efektleri kapatan ayar var onunla bu değerler çok normal videodaki arkadaş kapatmamış orası ayrı konu.
Bu video benim videom bunu insanlarin fikirlerini öğrenmek için çektim
İslemcimde i5 2320

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı