GT 430 NVIDIA güncellemesi sonrası FPS düşüşü

Daha fazla  
NVIDIA Denetim Masası açılmıyor diye GT 430 ekran kartımın driverını tekrar yükledim bugün. Fakat driverı yükledikten sonra Valorant'ta orta ayarlarda sabit 60 FPS alırken, şimdi ani düşüşler yaşıyorum. Bu sorunun nedeni ne olabilir acaba? Gerekli 3D ayalarını da yaptım.

LoL'de 120 FPS'e sabitledim ve az önce eğitim modunda en fazla 110 FPS'e indi. GTA 5 oynuyorum onda da herhangi bir takılma söz konusu olmadı. Arada takılıyordu şimdi olduğu gibi o da sistemin zayıflığından kaynaklanıyor yani. Lakin güncelleme öncesi dediğim gibi Valorant'ta sabit 60 FPS alıyordum.

LoL'de 120 FPS'e sabitledim ve az önce eğitim modunda en fazla 110 FPS'e indi. GTA 5 oynuyorum onda da herhangi bir takılma söz konusu olmadı. Arada takılıyordu şimdi olduğu gibi o da sistemin zayıflığından kaynaklanıyor yani. Lakin güncelleme öncesi dediğim gibi Valorant'ta sabit 60 FPS alıyordum.

Tamamdır sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı