GT 430 Sistem GTA 5'i Kaldırır mı?

Emirkan Özcan

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemle GTA V'i lowda oynayabilir miyim?
  • İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 bit
  • İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.60 GHz
  • Ekran Kartı: GeForce GT 430 1GB
  • Anakart: Gigabyte G31M-ES2L
  • Ram: DDR2 2GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle imkansiz. Bu sisteme istedigin upgradeyi yapin yine acmaz :) Para biriktirip bastan kasa toplamak daha mantikli.

İlk önce GT 430 oyun için üretilmedi ve RAM yetersiz. Bence sunların fiyatına bi bak bu parçaları al ben fiyatları yazamam internetim yok ama Technopat'ta giriyor. Ben de anlamadım ama parçalar: i3 4160, corsair vengeance 8GB 1600MHz, 1 TB Seagate HDD, sapphire r9 280, zalman z3 plus, high power 550W, MSI H81m-p33 bunu tavsiye ederim. Sadece GTA 5 değil, en yeni oyunları da oynatır. (y)

Bende de GT420 var ama açmaz dediler. Boş ver üstat bizde daha eski oyunları oynarız. Bu arada GTA IV'ü 5 defa bitirmiş birisi olarak GT420 low ayarlarda 25 FPS olarak GTA IV'ü açabiliyor.

Senin gta 4'ü bile açmaz dediğin sistem ne gta 4 ler ne bf3 ler bitirdi. Bilgisayardan zerre kadar anlamayanlar yorum yazmasın.
Ya arkadaş senin derdin ne? Adam orda yazmış GTA 4'ü lowda 25 FPS aldım diye. Benim HD graphics bile lowda açıyor. Açmaz (kalkıp da GTA 5'le kendi ekran kartını karşılaştırırsan böyle yorumlar gelir) diye bir şey yok. Bana hakaret edemezsin. Yanlış bilgilendirme yaptığımı da düşünüyorsan altta şikayet et butonu var. Bilmem farkında mısın ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı