GT 430 Sisteme Ekran kartı ve PSU önerisi

Murattcan

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar.

Bir kaç ay önce bilgisayarım herhangi bir oyuna girdiğimde 15 dakika içerisinde kapanıyordu. İlgilenmeye pek fırsat bulamamıştım. Servise gönderdim herkese sordum ısı değerlerine vs. baktım. Sorunun ekran kartından dolayı olduğunu söylediler.

Bende yeni bir ekran kartı almaya karar verdim fakat sorunun PSU kaynaklı olabileceğinide düşünüyorum. Bu yüzden PSU'da değiştirmek istiyorum.

Sistem
mrAP92.png

Ekran

VgbAPZ.png

Power Supply
10949912_418212518343666_72554895_n.jpg

Abim bi ara kasayı açıp bakmıştı kurcalarken ekran kartının pervanesinide kopardı. Sizce ne yapmalıyım ? Sorun sizce neyden kaynaklanıyor ? Tam olarak problem şu : Normal bilgisayarda saatlerce gezinsem bile problem olmuyor fakat bir oyuna girince 5-15 dakika içerisinde kapanıyor.

Fazla bişey istemiyorum mevcut ekran kartımdan aldığım performansı alayim yeterli. Bütçem PSU+Ekran Kartıyla birlikte 300 TL civarında. Sizce ne alayim ? Neyde problem var ? Ne yapmalıyım ?

Aynı sorun komşumun başına geldi psu yu değiştirdiler bir daha sorun çıkmadı. Ama kesin ondan da diyemeyiz, ekran kartıda ısınırsa reset atabilir veya kapanabilir bilgisiyar. Artık denicen veya biyerden psu bulup kontrol edicen .

Aynı sorun komşumun başına geldi psu yu değiştirdiler bir daha sorun çıkmadı. Ama kesin ondan da diyemeyiz, ekran kartıda ısınırsa reset atabilir veya kapanabilir bilgisiyar. Artık denicen veya biyerden psu bulup kontrol edicen .

Neyse her ikisinide değiştireyim zaten PSU dandikmiş benim. Hangi ekran kartı ve psu'yu önerirsiniz ?

Yardımcı olacak yokmu ? o.o

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı