GT 430 TF2 Kasma sorunu

UNVDLykia

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Arkadaşlar her tf2'ye girişimde aşırı bir şekilde bir kasma oluyor; Bir de çok oyunculuya girerken (sunucu bilgileri alınıyor)'da 3-4 dk kalıyor. Acaba sistemim mi yetmiyor? Yorumlarınızı bekliyorum.

Sistemim:
  • Anakart: Ecs geforce6100pm-m2 v(2.0)
  • İşlemci: Amd athlon 64x2 4800+
  • RAM: 1 Gb kingston 800 mhz ddr2 cl 5 ram
  • Ekran kartı: Nvidia geforce gt430 1gb 128 bit
  • İşletim sistemi: windows 8.1 pro 32 bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram slotunun yerini değiştirin. Ayrıca bunu emekliye ayırma vakti gelmiş.
Arkadaşın yeni sistem alacak hali yok.Yanlış anlaşılmasın parası boldur ama babası yeni sistem almaz derslerinden dolayı oda fan alıp terman macun alıp format attım gizlice ram falan alıp sistemini yaşatmaya çalışıyor ve bende onla aynı durumdan muzdaribim.Dertliyiz.

İlla alsın demedim. ''Vakti gelmiş'' dedim gördüğünüz gibi. Benim de buna benzer bilgisayarım vardı. Allah sabır versin sizlere. İnşallah ileride bu konuda yüzünüz güler.
Rabbim Peygamber sabrı verdi bizlere zorluklarla büyüdük hala devam ediyoruz,inceliğinizdwn ve verdiğiniz moral şarjından dolayı teşekkür ederim.Babam sağolsun 11 senedir bilgisayar alacağım diyor 11 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum ilk ve tek masaüstü bilgisayarım olacak galiba istanbul depremi hazır dolarda uçtu galiba asla iyi bir bilgisayarım olamayacak ama işin güzel tarafı şükrediyorum ve rahmetli bilgisayarımla güzel anılarım var hergün ekran kartını öpüyorum ve dandik 7 senelik 1 ölü pikseli olan monitörümüde okşuyorum oturuyorum pcnin başına oyunları 10 fps ile oynuyorum artık alıştım ama hergün aynı çile alışamadım galiba... Derdim büyük arkadaşımda hergün türkü dinliyor dertli dertli...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı