GT 440 Oyun performansı

Yer
Kappppadokkya
Daha fazla  
Meslek
Ders çalışmak
Merhabalar. Arkadaşım 2 aydır ekran kartsız. Ve artık alması lazım. 50TL'ye güzel bir tane DDR5 bulduk. Pazartesi günü alacağız. Sadece Valorant, CS:GO, Zula ve PUBG lise oynayacak. Bir sıkıntı çıkarmaz değil mi FPS konusunda? Üzmez yani. Cevaplayan herkese teşekkürler.

Not: her oyunu en düşük ayarlarda oynar.

GeForce 210 kullanıyorum, bu kartı alsam ağlardım. Yani, o derece. Şüphesiz, kullandığım kart giriş seviyeli ama daha güçlü bir giriş kart ile değiştirirdim. Söyledeğiniz oyunları, o kart ile oynatırsınız. Şüphesiz bende denedim. CS:GO biraz sıkıntılı çıktı. Normalinde, işlemci yetmediği için FPS düşük. DDR2 olan versiyonu 15 FPS alırken, DDR3 olan versiyonu 40-45 FPS alıyor. Artık sizin kart ne yapar orasını bilemem.

Hahaha. Çok komiksiniz daha ekran kartını gücünü bilmeden yorum yapıyorsunuz. CS:GO Valorant LoL'de seni üzmez. Kuzenimde GT430 modeli vardı. 1400X900 çözünürlükte rahat rahat oynuyordu GTA 5'i. İşlemci: E7400.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı