Ben kurdum, ekran kartı yoktu ama, Minecraft'ta 200 modla kastığını görmüştüm(o zamanlar oynardım). Kurma bence, düşürür.Arkadaşlar bilgisayar özellikleri 4 GB RAM, Nvidia GT 440 işlemci Intel Core 2 Duo E4500. Windows 10 Home kurmak istiyorum, sizce oyunlarda FPS düşüşü yaşar mıyım? CS:GO, Zula, ETS 2 gibi oyunlar oynuyorum.
Windows 7 sizin için daha iyidir. Windows 10 da arkaplanda çalışan uygulama fazla. Buda sizin belleğinize yük bindirecektir.Arkadaşlar bilgisayar özellikleri 4 GB RAM, Nvidia GT 440 işlemci Intel Core 2 Duo E4500. Windows 10 Home kurmak istiyorum, sizce oyunlarda FPS düşüşü yaşar mıyım? CS:GO, Zula, ETS 2 gibi oyunlar oynuyorum.
Peki windows 7 orjinal el değmemiş nerden indirebilirimWindows 7 kullanmanız daha iyi olacaktır. Aksiyona gerek yok![]()
Teşekkürler İndiriyorumİndirebilirsiniz hocam. Home Basic, Home Premium, Professional ve Ultimate sürümü var. Sürüm x64 hepsi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.