GT 520 sistem GTA 4 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 7
GT 430'lu bir sistemde GTA 5 normal ayarlarda 30 FPS alıyordum ekran kartı açısından konuşursak.

Açsa bile oynama ihtimaliniz yok yani öyle oyun oynanmaz 4 GB RAM'de oynadım Full takılıyordu ekran kartım biraz iyi olduğu için grafikleri yükseltip öyle oynamıştım ama sizin ekran kartınız da kötü.

GTA 5 kaldırır mı peki? Normalde sistem gereksinimi karşılamıyor ama rahatsız edecek şekilde kasar mı yani?
Sistem gereksinimlerinin karşılamadığını hem biliyorsun hem söylüyorsun, rahatsız edecek şekilde kasar, SSD olmadığını da varsayarsak loading ekranları bi' ömür sürer.

Sistem gereksinimlerinin karşılamadığını hem biliyorsun hem söylüyorsun, rahatsız edecek şekilde kasar, SSD olmadığını da varsayarsak loading ekranları bi' ömür sürer.

Demeye çalıştığım sistem gereksinimlerini karşılamıyor biliyorum yine de oynamaya çalışsam rahatsız edecek kadar kasar mı demeye çalıştım.

Gta 4 kaldırır garanti veririm (eski sistemimde düşük ayarlarda oynardım sizin sistemden kötüydü) fakat yükleyeceğiniz versiyon son sürüm olsun. Oyunda sıkıntı çok 30 fps ile bir şekilde oynatır.

Gta5 için 4gb ram gerekli çalışmayabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı