GT 525M Inspiron N5110 Windows 10 Ekran Kartı Sorunu

Grimfrost

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba dün itibari ile windows 10'a geçiş yaptım. Aslında Insider Preview kullanmıştım uzun bir süre ancak sonra geri döndüm. Neyse mesele şu Windows 10 kurulumundan sonra ekran kartımın driver upgrade'ini yaptm. Ancak NVidia denetim masası açılmıyor. Geforce Experience de aynı şekilde. Ayrıca Windows 8.1 de hiç kasmayan oyunlarda aşırı şekilde takılmalar başladı. Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

Bilgisayar: Dell Inspiron N5110
Ekran Kartı: NVidia Gt 525M

Merhaba dün itibari ile windows 10'a geçiş yaptım. Aslında Insider Preview kullanmıştım uzun bir süre ancak sonra geri döndüm. Neyse mesele şu Windows 10 kurulumundan sonra ekran kartımın driver upgrade'ini yaptm. Ancak NVidia denetim masası açılmıyor. Geforce Experience de aynı şekilde. Ayrıca Windows 8.1 de hiç kasmayan oyunlarda aşırı şekilde takılmalar başladı. Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

Bilgisayar: Dell Inspiron N5110
Ekran Kartı: NVidia Gt 525M

Merhaba bu cihaza windows 10 yükmemeyi nasıl başardınız acaba? Ben Bios uyumsuz uyarısı alıyorum (yayınlanan son sürüm), başka insanlar da şikayetçi. Yükleyenler varmış ama neye göre kime göre belli değil tam olarak. Ayrıca Dell'den bir sorumlunun Windows 10'u desteklemiyoruz dediğini gördüm.

Merhaba bu cihaza windows 10 yükmemeyi nasıl başardınız acaba? Ben Bios uyumsuz uyarısı alıyorum (yayınlanan son sürüm), başka insanlar da şikayetçi. Yükleyenler varmış ama neye göre kime göre belli değil tam olarak. Ayrıca Dell'den bir sorumlunun Windows 10'u desteklemiyoruz dediğini gördüm.

Dediğiniz sorunla karşılaşmadım. Cihaz i5 işlemcili ve 4gb ram'i var. Aynı cihaz olduğuna eminseniz uyumluluk sorunu vermemesi gerekiyor aslında. Ben de biosun son sürümünü kullanıyorum. Windows 10'u rezerve etmiştim bu şekilde kurdum. Daha önceki insider preview sürümünü de bu bilgisayarda sorunsuzca kullandım. İmaj dosyası ile temiz kurulum yapmanızı öneriyorum. Sorun devam ederse bilgilendirin çözüm bulmanıza yardımcı olmaya çalışalım.

Dell forumlarında da tartışılan bi konu. Aynı cihaz olduğundan eminim. B45F45 alt modeli, i5 2450, nvidia 525m. Cihaz 3,5 senelik, belki sizinki biraz daha yenidir, anakart farklı revizyondur. CD ile denemedim henüz.

Dell forumlarında da tartışılan bi konu. Aynı cihaz olduğundan eminim. B45F45 alt modeli, i5 2450, nvidia 525m. Cihaz 3,5 senelik, belki sizinki biraz daha yenidir, anakart farklı revizyondur. CD ile denemedim henüz.
Haklısınız bende baktım şimdi tartışılan bir konu.. İşin ilginci cihazlarım aynı model ancak ben herhangi bir sorunla karşılaşmadan yükledim. Siz yinede temiz kurulum denemelisiniz. Ancak aynı hatayı alırsanız konu hakkında Dell'den cevap beklemeniz gerekecek maalesef.

Haklısınız bende baktım şimdi tartışılan bir konu.. İşin ilginci cihazlarım aynı model ancak ben herhangi bir sorunla karşılaşmadan yükledim. Siz yinede temiz kurulum denemelisiniz. Ancak aynı hatayı alırsanız konu hakkında Dell'den cevap beklemeniz gerekecek maalesef.

İyi günler bende dell N5110 var bugün windows 10 kurulum yaptım bilgisayar açılana kadar hiç bir sorun yok açıldıktan 20 saniye sonra ekran gidiyor ctrl+atl+delete yapıca açılıyor ordan istediğim yere ulaşabiliyorum fakat arka plan başlat menüsü yok yardımcı olabilir misinz önceden windows 7 vardı innternette o kadar baktım bulamadım şimdi nvıdıa w10 benim ekran kartıma uyumlu drıver indiriyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı