GT 525m sistemde çok fazla FPS düşmesi yaşanıyor

GamerCan2

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce bilgisayarım ısındığında FPS düşmesi yiyordum ama çok ısınırsaydı drop yiyordum. Şimdiyse çok fazla FPS düşmesi yiyorum. Google'da video izlerken bile drop yiyorum (2 saniye falan sürüyor) LoL'ü denemek için indirmiştim FPS düşmesi giriyor diye silmiştim ondan sonra böyle oldu bu arada.

Hocam i5-5200U ile bile artık lol kaldırmıyor, ama google kısmında ssd ile donması tuhafmış. Chrome yerine microsoft edge kullanmayı deneyebilirsiniz, belki virüs taraması ile daha hafif bir windows sürümüne temiz kurulum yapmakta işe yarayabilir. Bilgisayarınızın artık ömrü dolmuş olma ihtimalide var eski baya çünkü.

Hocam i5-5200u ile bile artık LoL kaldırmıyor, ama Google kısmında SSD ile donması tuhafmış. Chrome yerine Microsoft Edge kullanmayı deneyebilirsiniz, belki virüs taraması ile daha hafif bir Windows sürümüne temiz kurulum yapmakta işe yarayabilir. Bilgisayarınızın artık ömrü dolmuş olma ihtimalide var eski bayağı çünkü.

Deneyeceğim hocam. Bir de ben LoL'ü silmeme rağmen devam ediyor orasını algılayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı