GT 540m FPS Düşüşü

• Konuyu başlatan lqx104
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.496

lqx104

Hectopat
Merhaba.
Laptop kullanıyorum bu aralar FPS düşüşü oluyor ve sürekli kasma meydana geliyor. Eskiden böyle yapmıyordu kasma çok nadirdi bu aralar fps 12-20 kadar düştü eskiden 140 civarıydı
-Ekran kartım güncel.
-Virüs vardır diye format attım sorunum çözülmedi.
-Fan temizledim.

Özellikler:
-4gb ddr3 ram
-1gb Geforce gt 540m Cuda ekran kartı
-intel i5 2.5 ghz işlemci
-128 gb sandisk
-Win 7 64bit
-Win puanlaması 5.8

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bende de aynı kart var ve sistemde Win8.1 kurulu ısınma olarak şunu söyleyeyim, 90 - 95 dereceyi görüyor ama bir kasılma söz konusu değil...

Sıcaklıkları kontrol ettiniz mi? Windows 8.1 yükleyin, performans artışını göreceksiniz.

- - - Güncellendi - - -

Birde, hangi oyunlardan söz ediyorsunuz?

Şuan win 8.1 yükledim fakat hiç bir şey fark etmedi yine fps düşüşü oluyor ve kasma meydana geliyor çoğu oyunda bu sorunları yaşıyorum kasmaması gereken rahatla oynamam gereken oyunlarda bilen hangi program ile sıcaklığa bakabilirim AIDA64 baktım fakat göremedim.

- - - Güncellendi - - -

Birde işlemci sıcaklığının yüksek olduğunu gördüm hiç bir şey açık olmadığı halde 70 derece. Sizce de yüksek mi?

90-95 derece mi? Yok artık. Laptopu cehenneme çevirmişsin sen.

Eee ne yaparsın, laptop Casper olunca... :(

- - - Güncellendi - - -

Şuan win 8.1 yükledim fakat hiç bir şey fark etmedi yine fps düşüşü oluyor ve kasma meydana geliyor çoğu oyunda bu sorunları yaşıyorum kasmaması gereken rahatla oynamam gereken oyunlarda bilen hangi program ile sıcaklığa bakabilirim AIDA64 baktım fakat göremedim.

- - - Güncellendi - - -

Birde işlemci sıcaklığının yüksek olduğunu gördüm hiç bir şey açık olmadığı halde 70 derece. Sizce de yüksek mi?

Evet, benim Casper laptobum bile boştayken işlemci sıcaklığı 50 derece felan.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı