GT 540M Kod 43 hatası

Berke Yılmazer

Hectopat
Daha fazla  
GT 540M ekran kartım var. Harici ekran kartım olarak ise Intel HD grafik 3000 var. GT 540M ekran kartımda kod 43 hatası alıyordum. Bir süre önce 347.88 sürümünü yükleyip bu sorunu çözdüm fakat ekran kartım verimli çalışmıyor. 512 MB ekran kartı gerektiren oyunu en düşük ayarlarda 20 FPS oynuyorum(ekran kartı 1 GB).Kod 43 neyden kaynaklanan bir hata ve çözümü var mı?

Arkadaşlar merhaba ben bu hatayı uzun zamandır alıyorum. İnternetteki bütün yöntemleri denedim sadece BIOS güncelleme ve laptopun içini temizlemedim. 1 tane sürücü var ama tam verimli çalışmıyor. CS:GO giriyorum Intel HD grafik ile çalıştırıyor ama NVIDIA GPU etkinliğinde CS:GO'yu gösteriyor.
  • Laptop: LGA 520M.
  • İşlemci: i7 2630QM.
  • Ekran kartı: GT 540M.
  • RAM: 8 GB.

Eski Casper laptopumda var bu ekran kartı. Yıllarca aradım çözümünü ama 347.88 sürümünden başka çare yok. Haliyle ekran kartı da güncel uygulamalarda yetersiz kalıyor. Biran önce kurtulmanız dileğiyle.

Yeni BIOS atarsam düzelebilir mi?
Ya da laptopun içini açıp temizlesem.
Aşırı ısındığından kod 43 verme olasılığı var mı?

Yeni BIOS atarsam düzelebilir mi?
Ya da laptopun içini açıp temizlesem.
Aşırı ısındığından kod 43 verme olasılığı var mı?

BIOS ile sorunu çözdüğünü söyleyenler var. Casper BIOS konusunda sıkıntılı olduğu için ellemedim daha doğrusu laptop yüklemedi. Laptopu temizlemek her zaman iyidir temizlemekten zarar gelmez ama çok bir şey bekleme derim. Kod 43 sorunu yazılımsal bir sorun internette gördüğüm kadarıyla GT 500 serisi laptopların çocuğunda yaşanıyor.

BIOS ile sorunu çözdüğünü söyleyenler var. Casper BIOS konusunda sıkıntılı olduğu için ellemedim daha doğrusu laptop yüklemedi. Laptopu temizlemek her zaman iyidir temizlemekten zarar gelmez ama çok bir şey bekleme derim. Kod 43 sorunu yazılımsal bir sorun internette gördüğüm kadarıyla GT 500 serisi laptopların çocuğunda yaşanıyor.

Benim Laptop LG 520M bulursanız sevinirim BIOS'u. 100 dereceleri görüyorum 9 yıldır sanırım hiç açılmadı alındığından beri biraz korkuyorum bu işlemden sonra PC açılmassa. Konuya ilginiz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı