GT 540M mi GT 520M mi?

540M GTA5 +40FPS de oynatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

520M GTA5 +25FPS de çalışıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar ikisinin de eski ekran kartları olduğunu biliyorum fakat hangisi iyidir, ne kadar fark eder?
GT 540m daha iyi. Techpowerup'a göre: GT 520m = ATI HD 5450, GT 540M = GT 220 gücünde. Bu iki kart arasında ise %60 performans farkı var. Tabi satın alacaksanız ikiside kötü.

540M GTA 5 720P üstü çözünürlükte +45FPS veriyor. Maddi yoklukta güzel kart.
Yoklukta herşey güzel ama satın alıyorken en iyisini almak lazım bütçemizin yettiği kadarıyla. Yoksa bende ATI X1600 kullanırken bile mutluydum.

10 sene önceki i7 2620 işlemci casper laptopumdaki karttı. İlk aldığımda tabi güzeldi ama 2018'e kadar falan kullandım son seneler bana cinnet geçirtmişti.

yani casper laptop etkisi de olabilir tabi şu an için zaten aşırı ötesi çok öte kötü bir kart kalır hocam.

yani zaten kaç senelik kart o karttan hayır gelmez alsan da bilmiyorum ne için alıyorsunuz ama kullanmak içinse aman yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı