GT 540M sistem için Windows 7 sürüm önerisi

Furbolvion

Hectopat
Bilgisayarım eski ve HDD kullanıyor. Açılışı yavaş herhalde HDD'den kaynaklı. Sizce hangi Windows sürümünü kullanmalıyım?
Sistemimi aşağıya bırakıyorum. Normalde Windows 7'ye geçerim ama desteği bittiği için geçmek de istemiyorum.

Ekran kartı: NVIDIA GT 540M.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    9,2 KB · Görüntüleme: 74
Win 10'a geçmeni tavsiye ederim ekran kartını model yükseltmeyi düşünürsen GTX 780 bakabilirsin 550 600 TL civarına bulunuan güzel bir kart.

Win 10'a geçmeni tavsiye ederim ekran kartını model yükseltmeyi düşünürsen GTX 780 bakabilirsin 550 600 TL civarına bulunuan güzel bir kart.

Zaten Windows 10 admin başlığı değiştirmiş. Sorum aslında sistemim düşük 10 mu 7 mi kullanmalıyım sizce?
Bilgisayarım laptop bu arada.

Zaten Windows 10 admin başlığı değiştirmiş. Sorum aslında sistemim düşük 10 mu 7 mi kullanmalıyım sizce?

Ben Windows 10 kulllanıyorum eski bir sürümü vardı o çok kötü idi ama şu an Windows 10 1903 sürümünü kullanıyorum ve şimdi de 2004 sürümünü bekliyorum Windows 10'a geçmeni tavsiye ederim hocam.

Şu an Windows 10. 7'ye geçmekte fayda olur mu?

Fayadası olacağını sanmıyorum çünkü Windows 10 her zaman gelişmekte Windows 7'nin zaten desteği kalktı artık eskisi kadar iyi çalışmaz en iyisi Windows 10'da kalmak şu an Windows 10'un hangi sürümündesiniz eğer hangi sürümde olduğnuzu bilmiyorsanız ayarlar> sistem>hakkında en aşağıya inip Windows sürümünüze bakın ona göre yardımcı olayım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…