GT 540M Valorant tam ekran olmuyor

Mert340752

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.
GT540M ekran kartım var. Valorant'ta görüntü modunu tam ekran yapamıyorum. Sadece pencereli tam ekran ve pencereli oluyor, bunun bir çözümü var mı ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun tek çözümü şimdilik Windows 8.1'e geçmek bu konu hakkında Riot'a bir sürü ticket açtım falak sorunun eski laptoplardan kaynaklandığını ekran kartlarının sürücüleri eski Windows sürümleri ile uyumlu olduğundan kaynaklı olduğunu söylediler ben çok büyük ihtimalle Intel HD 3000'den kaynaklandığını düşünüyorum. Not: Aynı sorunu bende yasiyorum GT 525m var ve Windows 8.1 geçerek çözdüm.

Bunun tek çözümü şimdilik Windows 8.1'e geçmek bu konu hakkında Riot'a bir sürü ticket açtım falak sorunun eski laptoplardan kaynaklandığını ekran kartlarının sürücüleri eski Windows sürümleri ile uyumlu olduğundan kaynaklı olduğunu söylediler ben çok büyük ihtimalle Intel HD 3000'den kaynaklandığını düşünüyorum. Not: Aynı sorunu bende yasiyorum GT 525m var ve Windows 8.1 geçerek çözdüm.
Hocam bende win 10 var 8.1 e geçsem oyunlar fln silinir mi? Gta 5 falan varda tekrar yüklemek istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı