GT 610 2 GB VRAM ekran kartlı sistem Valorant açar mı?

Murat0212

Femtopat
Daha fazla  
Selam. 6 GB RAM Pentinium G630 2.70 GHz GeForce GT 610 2 GB VRAM sistem Valorant acar mı? Acarsa da kac FPS alirim? Soyler misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i5 3. nesil ile aldığı FPS'ler bu. Pentiumla yerlerde sürünür. Belki 480p çözünürlükte oynatır o da muamma.

İslemci değiştireceğim i5 3 cu nesil falan almayi dusunuyorum ikinci el.

Ben endusuk ayarlda hepsi dusuk cozunurluk falan hepsi en dusukde diyorum kac FPS alirim.
Kardeşim biz bunu nerden bilelim tek bildiğimiz şey bu oyunu tadını çıkartarak oynayamayacağın olur. GT 1030 ekran kartı ve Q9400 işlemci ile 25 FPS alıyordum daha bundan 2 sene önce. İki sene geçti ve bu oyunda onlarca güncelleme, grafik düzeltmeleri geldi. Kısacası keyfini çıkaramazsın indirmene değmez.

Kardeşim biz bunu nerden bilelim tek bildiğimiz şey bu oyunu tadını çıkartarak oynayamayacağın olur. GT 1030 ekran kartı ve Q9400 işlemci ile 25 FPS alıyordum daha bundan 2 sene önce. İki sene geçti ve bu oyunda onlarca güncelleme, grafik düzeltmeleri geldi. Kısacası keyfini çıkaramazsın indirmene değmez.
GT 1030 VALORANT'ı 70-80 FPS oynatıyor aslında. İşlemci kaynaklı çok düşük FPS almışsınız.

İslemci değiştireceğim i5 3 cu nesil falan almayi dusunuyorum ikinci el.

Ben endusuk ayarlda hepsi dusuk cozunurluk falan hepsi en dusukde diyorum kac FPS alirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Boşuna işlemciye para verme. Yine oynatmaz. Buradaki test 1080p yapılmış lakin 720p'de bile 60 FPS sabit oynayamazsın.

GT 1030 Valorant'ı 70-80 FPS oynatıyor aslında. İşlemci kaynaklı çok düşük FPS almışsınız.

Boşuna işlemciye para verme. Yine oynatmaz. Buradaki test 1080p yapılmış lakin 720P'de bile 60 FPS sabit oynayamazsın.

Peki ekran kartindan baska PC'nin nereye upgrade yapayim ramina mi islemciyemi. Ekran karti alamam ikinci el bile cok pahali.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı