GT 610 2 GB VRAM ekran kartlı sistem Valorant açar mı?

soylediginiz birçok şey butceyi cok asiyor 200 manat ekran karti soylediniz. RX 580 Azerbaycan ikinci el 200 manat. Yani 3000 4000 TL geliyor.

Senin soyledigin birçok şey butceyi cok asiyor 200 manat ekran karti soylediniz. RX 580 Azerbaycan ikinci el 200 manat. Yani 3000 4000 TL geliyor.

Azerbaycan'da bu kadar fark oluyorsa buradan yardım almanız imkansız. Türkiye'de 2000TL'ye bulunabiliyor 2.elde. Aşağı yukarı bir bütçe belirtmediğiniz için yardımcı olamıyorum.

Hocam sanırım anlamadınız. Bu anakart üzerinde yapacağınız hiçbir yükseltme oyunlar için yeterli olamaz. Yani sistemdeki komple tüm parçalar değişmeli. Belirli bir bütçe söylemiyorsunuz bu yüzden ben zamana yayarak alabileceğiniz bir sistem yazdım yukarıda. Ekran kartı ve HDD hariç tüm parçalarınız değişmeli. Anakart veya PSU ile başlayın illa bir şey istiyorsanız.

Anakartın DDR3 1600 MHz ram destekli. DDR4 veya DDR5 RAM alsanız dahi takamazsınız. Öncelikle anakart ve işlemci değişmeli ki sistemin diğer parçalarını ona göre toplayabilesin.

Örneğin ilk anakartı değiştirmen gerek desem bile sen anakartı alınca kendi parçalarını takamayacaksın. Arkadaş da ondan bahsediyor. Alıp ürünleri kenara koyarak ilerlemen yönünde tavsiye veriyor. Şu an Türkiye de indirimde RAM'ler ve SSD'ler var. Eğer getirtebiliyorsan ortalama 100 manat kadar bir bütçeye RAM ve SSD alabilirsin. Ek olarak Türkiye de 200 manata anakart ve RX 580 ekran kartı da alabilirsin. Mesele.

Örneğin ilk anakartı değiştirmen gerek desem bile sen anakartı alınca kendi parçalarını takamayacaksın. Arkadaş da ondan bahsediyor. Alıp ürünleri kenara koyarak ilerlemen yönünde tavsiye veriyor. Şu an Türkiye de indirimde RAM'ler ve SSD'ler var. Eğer getirtebiliyorsan ortalama 100 manat kadar bir bütçeye RAM ve SSD alabilirsin. Ek olarak Türkiye de 200 manata anakart ve RX 580 ekran kartı da alabilirsin. Mesele.

Kısaca 300 manat kadar bir bütçe ile anakart, RAM, ekran kartı ve SSD alabilirsiniz. Ek olarak işlemci yönünde de başlangıç seviyesi olarak Ryzen 5 1600 AF işlemci alabilirsin çok abartıya kaçmak istemiyorsan. Bunu da Türkiye de ikinci el olarak 50 manata alırsın.

Pentium G6950 ile oynuyordum G630 %16 daha iyi bir işlemci bir şansınızı deneyin işlemciyi upgrade etmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı