GT 610M Dizüstü Bilgisayara Monitör Takma

nightmaretr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar. Ben ASUS K55VD bilgisayarıma monitör bağlamak istiyorum. Bilgisayarım Minecraft, Zula gibi oyunlarda sabit 60 FPS Alıyorum ama oyun kasıyor. Yani FPS düşmese de bariz bir şekilde belli kastığı. Ben yeni bilgisayar almayı düşünüyorum bu sene harçlığımı biriktirip yazında çalışıp inşallah güzel bir bilgisayar alacağım. Ama almadan önce bu bilgisayarımı da idareten kullanmak istiyorum. Bu bilgisayara 75 Hz Monitör takmayı düşünüyorum. Sizce direk bilgisayarı almaya odaklanıp yükseltme yapmamalıyım yoksa monitörü daha önce alıp geri kalanını sonradan mı toplamalıyım? Kararsızım eğer monitör alacaksam 2/3 ay sonra alabileceğim ve ortalama 550 TL. Performans artışı olur mu oyunlara akıcılık gelir mi sizce çünkü akıcılık yok yani kasma hissiyatı var sürekli FPS sabit olmasına rağmen. Şuanki kullandığım monitör bilgisayarın kendi monitörü ve 60 Hz. Sistem özelliklerim şu şekilde:

GeForce GT 610M | Intel HD Graphics 4000
8 GB RAM DDR 3
2.6 GHz 3230M 5. Nesil İşlemci

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı