- RAM
- 4
- Ekran kartı
- GT 610M 1 GB
- İşlemci
- i3 2350m
Version 353.30. Bunu nasıl güncelleyebilirim? GeForce experince den güncellemey çalıştım. ''Nvidia ya bağlanılamıyor'' hatasını aldım.
Buyrun.Version 353.30. Bunu nasıl güncelleyebilirim? GeForce experince den güncellemey çalıştım. ''Nvidia ya bağlanılamıyor'' hatasını aldım.
Olmadı dediğim halde aynı linki atmışsınız.Buyrun.
![]()
Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA
<dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com.tr
Aynı sürüm değil?Olmadı dediğim halde aynı linki atmışsınız.
GeForce experince den güncellemey çalıştım. ''Nvidia ya bağlanılamıyor'' hatasını aldım.
Aynı sürüm değil?Eki Görüntüle 1590916
Kurdum. İlk başta ''Nvidia ile bağlantı sağlanılamadı'' dedi. VPN ile denedim kurdum, bilgisayara restart attım ekran gelmemişti tekrar kurmuştum. Zaten öyle kuramadığım için konuyu açtım. @TeknoMemoo güleceğine yardım et kardeşim. Gülmek kolay tabiOlmadı dediğin şey GFE üzerinden indirmeye çalışman. O verilen direkt sürücü dosyasını denememişsin.
GFE üzerinde bu tür hatalar olabildiği için direkt sürücü linki veriyoruz. Çünkü direkt sürücü dosyası ile kurulum yaparken genelde böyle sorunlar yaşanmaz. O sürücü dosyasını denedikten sonra tekrar hata alınırsa o zaman başka bir yöntem deneriz. Önce linki verilen 391.35 sürümünü dene.
Ethernet kablosu bağlayıp kurdum.Aşağıdaki linklerden işletim sistemine uygun olan 391.35 sürümünü kurmaya çalışıp kurulum esnasında aldığın "NVIDIA ile bağlantı sağlanamadı" uyarısının ekran görüntüsünü atabilir misin?
Windows 10 64-bit
Windows 10 32-bit
Windows 7, 8, 8.1 64-bit
Windows 7, 8, 8.1 32-bit
Anladım. Doğrulamak amaçlı soruyorum, sorun Wi-Fi kaynaklı mıymış yani? Ethernet ile kurulum yapınca düzeldi mi her şey?Ethernet kablosu bağlayıp kurdum.
Evet. Wi-Fi kaynaklıymış.Anladım. Doğrulamak amaçlı soruyorum, sorun Wi-Fi kaynaklı mıymış yani? Ethernet ile kurulum yapınca düzeldi mi her şey?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.