GT 610M driver

Olmadı dediğim halde aynı linki atmışsınız.
Aynı sürüm değil?
F02ED70E-7BB0-436E-9571-5484A535F39A.jpeg

Olmadı dediğin şey GFE üzerinden indirmeye çalışman. O verilen direkt sürücü dosyasını denememişsin.
GeForce experince den güncellemey çalıştım. ''Nvidia ya bağlanılamıyor'' hatasını aldım.

GFE üzerinde bu tür hatalar olabildiği için direkt sürücü linki veriyoruz. Çünkü direkt sürücü dosyası ile kurulum yaparken genelde böyle sorunlar yaşanmaz. O sürücü dosyasını denedikten sonra tekrar hata alınırsa o zaman başka bir yöntem deneriz. Önce linki verilen 391.35 sürümünü dene.

Olmadı dediğin şey GFE üzerinden indirmeye çalışman. O verilen direkt sürücü dosyasını denememişsin.

GFE üzerinde bu tür hatalar olabildiği için direkt sürücü linki veriyoruz. Çünkü direkt sürücü dosyası ile kurulum yaparken genelde böyle sorunlar yaşanmaz. O sürücü dosyasını denedikten sonra tekrar hata alınırsa o zaman başka bir yöntem deneriz. Önce linki verilen 391.35 sürümünü dene.
Kurdum. İlk başta ''Nvidia ile bağlantı sağlanılamadı'' dedi. VPN ile denedim kurdum, bilgisayara restart attım ekran gelmemişti tekrar kurmuştum. Zaten öyle kuramadığım için konuyu açtım. @TeknoMemoo güleceğine yardım et kardeşim. Gülmek kolay tabi :) .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı