İşletim Sistemi: Windows 10 Home Single Language
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-6006U CPU @ 2.00GHz
Ram: 8 GB DDR4 2400Mhz
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 550 ve AMD Radeon R5 M430
SSD: Adata SU650 240 GB
İşletim Sistemi: Windows 10 Home Single Language
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-6006U CPU @ 2.00GHz
Ram: 8 GB DDR4 2400Mhz
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 550 ve AMD Radeon R5 M430
SSD: Adata SU650 240 GB
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Merhaba Recep abi gösterdim eğer ekran kartını kullanabilirsem anakartın arzalanabbleceniğini söyledi. HD 4000 aynı performansı vermiyor oyun için acaba bir çözümü var mı her şeyi denedim olmuyor?
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Merhaba Recep abi gösterdim eğer ekran kartını kullanabilirsem anakartın arzalanabbleceniğini söyledi. HD 4000 aynı performansı vermiyor oyun için acaba bir çözümü var mı her şeyi denedim olmuyor?
O zaman bilgisayarcıya söyle o taktığı ekran kartını çıkartsın. Sana da paranı geri versin. Ek olarak belki başka şeyden kaynaklanıyor olabilir o yüzden dump paylaşırsan iyi olur.