GT 630 64 bit vs GT 630 128 bit

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yakın zamanda bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Öğrenmek istediğim konu bir kartın 64 bit ve 128 bit versiyonlarının farkı. Vatan'da GT 630 'un 64 bit versiyonunu gördüm. Şaşırdığım konu bu kart 128 bit karta göre daha başarılı sonuçlar verebiliyormuş. Çekirdek hızı da 128 bit versiyonuna göre yüksek. Sizce bu tür giriş seviyesi kartlarda böyle bir durum olabilir mi ? 64 bit olması kartı çok ısıtıp yakar mı ?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben yakın zamanda bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Öğrenmek istediğim konu bir kartın 64 bit ve 128 bit versiyonlarının farkı. Vatan'da GT 630 'un 64 bit versiyonunu gördüm. Şaşırdığım konu bu kart 128 bit karta göre daha başarılı sonuçlar verebiliyormuş. Çekirdek hızı da 128 bit versiyonuna göre yüksek. Sizce bu tür giriş seviyesi kartlarda böyle bir durum olabilir mi ? 64 bit olması kartı çok ısıtıp yakar mı ?
Şimdiden teşekkürler.

O karta 200 lira vereceğine 50 lira daha koy R7 250 al daha iyi. Tabi bütçeni belirtirsen daha iyi kartlar önerebiliriz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı