GT 630 CS:GO Performans Sorunu

Burak Karadeniz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı.
Ben geçen gün Driver Booster ile bilgisayardaki driverları update ettim bu driverların içinde ekran kartı ve DirectX de vardı, ikisini de güncelledim oyunlarda gereksiz kasmalar başladı. En low ayarlarda 20 ile 30 arasında FPS alıyordum sonradan fark ettim ki bilgisayardan Nvidia Physx silinmiş geri yükleyecektim fakat bilgisayar açıldıktan 10 dk sonra işlem yapılmayacak kadar kasma oluyordu. Ben de sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım. Daha sonra oyunlara girdim ve normal bir şekilde oynadım Nvidia Phsyx geri yüklenmişti ekran kartının driverını update etmedim. Steam'den aldığım oyunları en yüksek ayarlarda çok rahat çalıştırabildim fakat aynı şey CS:GO için geçerli değil. Tüm bunlar olmadan önce oyunun kendi önerdiği grafiklerde (En yüksek grafikler) çok rahat 45 ile 50 fps alıyordum bu da bana yetiyordu fakat sistem geri yükleme yapmama rağmen en düşük ayarlarda bile 20 ile 30 FPS arasında alıyorum. Ama bu sadece CS:GO için geçerli. Ekran kartım Nvidia GT630, GTA 5'i kaldıran bir ekran kartı zaten dediğim gibi sadece CS:GO'da bu sorunu yaşıyorum. Bu konu hakkında önerisi olan ya da başına gelip de çözen varsa bana yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı