GT 630 Ekran Kartı Sorunları

Makaleler
1
Merhaba;

Elimde Asus GT630 128 bit ekran kartı var. @Recep Baltaş ın 2013' te yayınladığı ekran kartlarıyla ilgili videoyu izledim. Bu videoda anakarttaki ekran kartının GT 630' dan daha performanslı çalışabileceğinden bahsediyordu.

Benim asıl sıkıntım ekran kartının fanının çıkardığı ses. Başka bir konuda da bahsetmiştim, müzisyenim ve kayıt yaptığım odadaki sessizlik benim için çok ama çok önemli eğer onboard ekran kartını kullanırsam fan olmayacağından ses problemim de otomatik olarak çözülmüş olacak. Şu noktada iki sorum var.

Anakarttaki onboard ekran kartı bilgisayarın genel performansını düşürür mü ? Düşürürse bu önemsenecek kadar mıdır ?
İkinci sorun ise çift monitör kullanıyorum. Monitörler VGA. Anakartta bir VGA bir HDMI çıkış var. HDMI to VGA kablo kullanırsam sorun yaşar mıyım?

Sistem :

• asus p8z68 v lx anakart
  • i7 2600k
  • 20 gb 1600 mhz RAM

NOT : Oyun oynamıyorum. Sadece müzik prodüksyonu ve gündelik internet için PC'yi kullanıyorum. Windows 7 ve Mavericks kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cubase, Logic zaten grafik kartına ihtiyaç duymuyor.Genel olarak bakarsak gündelik yaşamında, grafik kartına ihtiyaç duyacak şeyler yapmıyorsan, sistemine yüklenmiyorsan, HD3000 yetecektir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…