NVIDIA GeForce GT 630 2 GB ekran kartı taktım. Sürücü yüklemeyi CD ile mi yapayım yoksa internetten mi indireyim?
NVIDIA GeForce GT630 2 GB son sürümü buradan buldum. Kontrol eder misiniz doğru mu?
NVIDIA GeForce GT 630 2 GB ekran kartı taktım. Sürücü yüklemeyi CD ile mi yapayım yoksa internetten mi indireyim?
NVIDIA GeForce GT630 2 GB son sürümü buradan buldum. Kontrol eder misiniz doğru mu?
Araştırdığımda GT 630 için son sürüm 391.35 olarak yazılmış. Attığınız linkteki sürücüyü indirseniz bile büyük ihtimal kuramayacaksınız. İşletim sisteminize göre aşağıdaki sürücülerden birisini indirebilirsiniz.
Araştırdığımda GT 630 için son sürüm 391.35 olarak yazılmış. Attığınız linkteki sürücüyü indirseniz bile büyük ihtimal kuramayacaksınız. İşletim sisteminize göre aşağıdaki sürücülerden birisini indirebilirsiniz.
Peki arkadaşın attığı linkte desteklenen cihazlarda GT 630 bulunmakta. Ayrıca GeForce sitesinden arattığımda da 430.86 sürümü en son sürüm olarak gözüküyor. Ben mi yanlış baktım acaba?
@janggeum yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.
Bu nvidia'nın sistemini anlamış değilim zaten. Son sürüm 430.86 görünüyor fakat kesinlikle kuramıyorum. İşletim sistemi uyumlu değil hatası veriyor. 391.35'i deniyorum kuruluyor. Sorun nerede acaba? Biz mi kuramıyoruz?