Çözüldü GT 630 Ekran Kartı Sürücüsü Windows Sürüm Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serdar Çetin

Decapat
Daha fazla  
Ekran görüntüsünde görmüş olduğunuz hatayı alıyorum. İnternette gördüğüm her çözümü denedim eski sürücüyü kaldırıp kurmayı denedim, farklı sürüm denedim, GeForce Experience üzerinden kurmayı denedim fakat hiçbiri işe yaramadı acaba çözümü yok mu? Ekran kartım GT630 bu yüzden belki güncelleme almıyordur diye şüpheleniyorum fakat en son çıkan sürücünün desteklediği kartlar arasında benim kartımda gözüküyor. Kullandığım Windows sürümü ise Windows 10 Pro bu arada.

Adsız.png

Üreticinin sitesinden indirip kurdunuz mu?
Evet hem de birkaç farklı sitesinden indirdim(yabancı sürümler vs. ) GeForce Experience kullanarak da indirdim, farklı bir sürümde indirdim sonuç hep aynı. Eğer Windows Update'in otomatik yüklemesine izin verirsem 2017 yılından kalma bir sürümü yüklüyor.
Windows 10 sürücüsünü kurmaya mı çalışıyorsunuz yoksa Windows 7 sürücüsünü mü?
Sistemimle aynı olan Windows 10 X64 sürümünü kurmaya çalışıyorum tabii ki.

Hayır aynısını bende yaşadım. NVIDIA çoğu kartların desteğini kesti. Bende GT 730 var ama maksimum 391.35 sürümüne kadar kurabiliyorsun seninde bu sürümü esas alarak eski sürümleri denemeni öneririm.

@Serdar Çetin, benimde nedenini çözemediğim şekilde bazen Windows'ta yeni sürücüleri yükleyemeyebiliyoruz (mesela ben kendi sistemime Windows 8.1 kurduğumda 2014 yılında çıkan ilk sürücüler dışındaki sürücüleri kuramıyorum nedense), 2017 sürücüsünü kullanın.

Çözüm
Tamam arkadaşlar internetten baktığımda birkaç yabancı kaynakta arkadaşın yazdığı gibi son sürüm 391.35 numaralı sürücüymüş ama sağ olsunlar NVIDIA internet sitesinde en güncel sürücülerin desteklediği kartlar arasında gösterdiğinden saatlerdir uğraşıyorum. Mesajlarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı