Çözüldü GT 630 Ekran Kartı Sürücüsü Windows Sürüm Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serdar Çetin

Decapat
Daha fazla  
Ekran görüntüsünde görmüş olduğunuz hatayı alıyorum. İnternette gördüğüm her çözümü denedim eski sürücüyü kaldırıp kurmayı denedim, farklı sürüm denedim, GeForce Experience üzerinden kurmayı denedim fakat hiçbiri işe yaramadı acaba çözümü yok mu? Ekran kartım GT630 bu yüzden belki güncelleme almıyordur diye şüpheleniyorum fakat en son çıkan sürücünün desteklediği kartlar arasında benim kartımda gözüküyor. Kullandığım Windows sürümü ise Windows 10 Pro bu arada.

Adsız.png

He demek ki güncel sürücüler için en az GTX kart olması gerekli eski GT kartların desteğini kesmişler belli ki çünkü hala 600, 700 ve 900 serileri için her ay düzenli güncellemeler çıkıyor bu benim diğer bilgisayarımın ekran kartı GTX 650 Ti var güncel sürüm 441.87 kurulu

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-01-16 142505.png
    Ek Açıklama 2020-01-16 142505.png
    17,1 KB · Görüntüleme: 63
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı