Arkadaşlar herkese merhabalar. Benim almak istediğim bir oyun var ve adı GTA V. Bu oyunu oynayabilmem için üst düzey bir sistem gerekiyormuş diye duydum. Peki ya benim bilgisayarım bu GTA V oyununu kaldırabilir mi ? Sistem özelliklerime gelecek olursak arkadaşlar;
Windows 7 32 bit
3.00 GHz
4 GB RAM
AMD Athlon II x2 250 Processor
NVIDIA GeForce GT 630 2 GB 256 bit
Arkadaşlar oyun en düşük ayarlarda kaç GT 630 alır veya çalışır mı ? Cevaplayan arkadaşlar için şimdiden teşekkür ediyorum, iyi forumlar arkadaşlar !
Kardeşim valla bende 4 GB RAM, GT 730 vardı, işlemcim senden kötüydü. Bütün ayarları kapattığımda 30 FPS alıyordum. Büyük ihtimalle kaldırır, kaldırmazsa ben gibi 3 bin TL verip sıfırdan toplayacaksın.
Kardeşim valla bende 4 GB RAM, GT 730 vardı, işlemcim senden kötüydü. Bütün ayarları kapattığımda 30 FPS alıyordum. Büyük ihtimalle kaldırır, kaldırmazsa ben gibi 3 bin TL verip sıfırdan toplayacaksın.
Nasıl yani ? İnternetten izliyorumda 20 fps bile akıcı geliyor. Ve forumdaki çoğu arkadaş 25-30 fps alacağımı söylüyor. Niçin zevk alamayacağımı açıklayabilir misin ?
Windows 10 64 Bit yükle (Ram kullanımı için yoksa 3.6 da tıkanır sürekli oyun geç yüklenir [Yollar vs] ve oyunda anlık donmalar olur tecrübeyle söylüyorum) ve oyunu 1366 x768'de açarsan çok rahat en düşük ayarlarda FXAA Açık şekilde oynarsın