GT 630 LoL Düşük FPS Sorunu

morries01

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim şu şekilde;
CPU: AMD FX-6100 Six Core Processor (3.3 GHz)
GPU: Nvidia Geforce gt630 2 GB
RAM: 4 GB Kingston

FPS'im oyun başlangıcında 100-120 arası iken koridora minyonlar geldikten sonra 40-50 arası değişiyor, artırma şansım yok mu? Donanımlarım cok mu kotu?

Son düzenleyen: Moderatör:
100 tl'lik G210 , Pentium e5300(25 TL'ye bile bulabilirsin.) 3GB Ram ile en düşük ayarlarda ve 1600x900'de 140-150 FPS alıyorum. Bir sorun olmalı.

Aslında olabilir evde ara sıra tozunu almak namına içine üfürtüyordumda şu işlemci macunlama olayı falan varmış sanırım.PC yi 2012'de toplamıştım. O zamandan beri macun falan surulmedi. Sizce bu sorunumu cozer mi?

4 GB RAM ekleyin. Ekran kartını da GT1030'a güncelleyebilirsiniz. Toplamda 450-500 Tl'lik masrafla güncel oyunları low ayarlarda oynayabileceğiniz bir sistem olur. Hatta med belki. Oyundan oyuna değişir.
LoL'de ram ile alakalı bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bende de 4GB ram var. DDR2 800mhz, bilmeden yorum yapmayalım. Ben R7 240 ile orta-yüksek ayarlarda 40FPS oynuyorum. R7 240=GT 730
Bu demek oluyorki sen, orta ayarlarda GT630 ile akarsın. Eğer iyi bir internet hızın varsa tabii ki :D
Bu arada o işlemci çöp, hala kullananlar nasıl var hayret ediyorum. Gene de 2 yıl idare eder seni.
İyi forumlar, hayırlı akşamlar.

Aslında olabilir evde ara sıra tozunu almak namına içine üfürtüyordumda şu işlemci macunlama olayı falan varmış sanırım.PC yi 2012'de toplamıştım. O zamandan beri macun falan surulmedi. Sizce bu sorunumu cozer mi?
Kesinlikle bir şey diyemeyiz lakin, ben bugün işlemcinin Gta San Andeas'da 80 derece olduğunu gördüm. Termal macun sürdüm ve sıcaklık 80 dereceden direk 50 dereceye indi. Kasan oyunlar kasmamaya başladı. Yani sıcaklık etkiliyor güzel kardeşim. Tekrardan iyi forumlar, hayırlı geceler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı