GT 630 Nasıl bir karttır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alırken azına kanaat etmeyin. Şu anlık istekleriniz bunlar fakat ileride Assassin's Creed IV: Black Flag'i oynamak isteyebilirsiniz. Üstelik günümüzde 128 Bit'lik ekran kartları önerilmezken, almak istediğiniz kart 64 Bit. Babanıza birkaç modelle gidin. Örneğin, 200 TL'lik 150 TL'lik 100TL'lik üç kartı gösterin. 200 TL'lik olan model beni uzun götürür gibilerinden, 150 TL'lik orta, 100 TL'lik ise bu iki kartı alamıyorsak son çare deyip babanızın fikrini alın. Kendimden örnek vereyim, 800 TL'ye laptop alacaktım. Satış Danışmanı bana PES 2009'u oynayamayacağımı söylemişti. Ben ise Fifa 2005'i oynasın yeter demiştim fakat aradan bir sene geçmeden Just Cause 2'yi oynamak istiyordum, bilgisayarım kurulumunda çöküyordu. Bu yüzden alırken alabildiğinizin en iyisini alın. @Silinen üye
Şu anda Powercolor Hd6570 Gddr3 1Gb 128Bit Amd Radeon Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu kartı alacağım. Alayım mı? Babam izin verdi çünkü.

Benim dediğim gibi babanızla konuşup bu karta karar verdiyseniz, hayırlı olsun. YouTube'a HD6570 yanına da istediğiniz oyunu yazıp aratarak, performansına bakabilirsiniz. @Silinen üye

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani iyi bir kart değil mi? Oyunları medium açar mı?
Sizin belirttiğiniz oyunlardan, Assassin's Creed II'yi yüksek ihtimalle oynatır fakat Minecraft oynamadığımdan emin değilim. Üstte belirttiğim gibi araştırabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı