GT 630 Sistem CS:GO Kasma

umutguven01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar umut ben. CS:GO'da kasma sorunu yaşıyorum malesef. Sistem gereksinimlerine baktım gayet yeterli olduğunu gördüm soruşturdum evet yetmesi lazım dediler ama bazen 35 FPS'de oynuyorum oyunu ve kesinlikle akıcı olmuyor. Yardım edin lütfen sorun ne olabilir ? Sistemim;

GT 630 2 GB 128 Bit ekran kartı
DDR 2 677 MHz 2x2 4 GB RAM
Core 2 duo e7400 2.80 GHz çift çekirdek işlemci
Bross 400 watt PSU
MSI g41-p33 combo anakart
Bu arada en düşük ayarlarda oynuyorum 1024x768'de low ayarlarda oynuyorum ona rağmen kasıyor :(

Sistem gereksinimlerine baktım gayet yeterli olduğunu gördüm, soruşturdum. Evet yetmesi lazım dediler.
Ben de i3 530 ve HD6570 ile oynuyordum. Sistem gereksinimlerine bakınca yetiyordu. Ama en düşük ayarlarda 1024x768 çözünürlükte 45 FPS alabiliyordum. Bence sistemi güncellemenin zamanı gelmiş. (n)

CS:GO'yu GT630 ile çalıştırdığına eminmisin? Belkide oyun entegre karttan intel ekran kartında çalışıyordur. Nvidia denetim masasına gir yukarıdaki seçeneklerde GPU ile ilgili bi tik olucak ona tik at. PC de sağ alttaki bildirimler çubuğuna yeni birşey gelicek. Sonra oyuna gir sonra alt+tab yap sonra o bildirirm çubuğundaki o şeye tıkla CS:GO logosu gözüküyormu bir bak. Normalde sıkıntı çekmemen lazım.

FPS Drop yaşıyorsan ısınmadan dolayıdır ancak Düşük FPS Alıyorsan Nvidia Denetim masası ayarlarından Dikey Senkronizasyon'u kapatmayı deneyebilirsini Çok kurcalamayın o ayarları genede

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı