GT 630 sistem Roblox'ta kasar mı?

1080p olmazsa az mı alırım? Ben yani orta grafiklerde oynayacağım.
1080p olursa az alırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada 20 30 FPS almış. Gerçi oyundan oyuna değişir bu Roblox oynamadığım için bilmiyorum.

418 manat ile sistem alacağına hiç alma.

1080p olursa az alırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada 20 30 FPS almış. Gerçi oyundan oyuna değişir bu Roblox oynamadığım için bilmiyorum.

418 manat ile sistem alacağına hiç alma.

Yani PC yerine tablet ya da telefon mu alayim?

Sistem şöyle.
⏺️Anakart-H61
⏺️İşlemci-Intel Core i5 3470.
⏺️Ram-8 GB.
⏺️SSD-120GB
⏺️Ekran kartı-NVIDIA GT 630 2 GB 128bit.

Tamam sistem kötü ancak şimdiki sistemime kıyasla çok iyi yani hiç yoktan iyidir. Yalnız SFM'de düşük kaliteli animasyonlar yapıp Roblox oynayacağım. Kasma yapar mı?
Sistem 419 manat.
Sitenin linki lazım olur diye.

Kanka bende Azerbaycan'da yaşıyorum sakın alma o sistemi tap. Az gibi sitelere hakimimdir 1 2 şey önerebilirim.

Mesela ne? Siteden kullanilmamis iyi bir sistem onerebilir misin 400-450 manat arasi.

En azından büyle bir sistem olsun 420 manata öyle bir sistem rezalet.

Kullanilmamis bulabilir misin rica etsem? Sistem iyi ancak babam kullanilmis istemiyor. Bir de adam ayni sistemi farkli ad ile 500 manata satiyor bu dolandiricilik.

PC yerine tablet falan alsam isimi goruru mu yani parayi bosa harcamam degil mi?

Son düzenleme:
Kullanilmamis bulabilir misin rica etsem? Sistem iyi ancak babam kullanilmis istemiyor.

Hocam 420 manatlık sistemin çoğu parçası ikinci el zaten ya da sistemi toplaman gerekli.

Kullanilmamis bulabilir misin rica etsem? Sistem iyi ancak babam kullanilmis istemiyor. Bir de adam ayni sistemi farkli ad ile 500 manata satiyor bu dolandiricilik.

PC yerine tablet falan alsam isimi goruru mu yani parayi bosa harcamam degil mi?

Masaüstü kompüter mağazada satılıyor babana yeni parçalar de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı