GT 630 Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Konuyu ilk açarken bilgisayarım hakkındaki tüm fotoğrafları atmıştım yukarıda duruyor.Orada daha detaylı görebilirsin.Modeli 945P-S3

İşlemcini xeon e5460 yapabilirsinçEkran kartı olarakta rx 460 işini görür.Yanlışlarım varsa düzeltebilirmisiniz arkadaşlar ?
Bu anakart Xeon işlemci desteklemiyor maalesef. G31 çipset ve üstü olması lazım.
Dostum 1000₺ bütçen varsa 2. el Xeon sistem toplaman daha iyi olur bu sisteme yükseltme yapman doğru olmaz bence. Anakartın maksimum 4 GB ram destekliyor günümüz için yetersiz zaten. Senin yerinde olsam 2. el Xeon sistem toplamaya uğraşırdım veya sıfır istiyorsan parça parça ucuza sistem toplamanı tavsiye ederim.

Sağol,teşekkürler.Peki 2. el Xeon sistem GTA V gibi oyunlarda düşük ayarlı oynarken sabit 30 FPS alabilirmiyim ? 30 - 40 civarı falan alsam yeter bana.Drop yaşamadan.

Sağol,teşekkürler.Peki 2. el Xeon sistem GTA V gibi oyunlarda düşük ayarlı oynarken sabit 30 FPS alabilirmiyim ? 30 - 40 civarı falan alsam yeter bana.Drop yaşamadan.
Ben e5450 işlemci ve HD 7850 tabanlı sistem kullandım. Anakarta Xeon işlemciler için özel bios sürümünü indirdim çünkü işlemcinin düzgün performansında çalışmasını sağlıyor ve çok rahat oynadım. Sistemde kullanacağın ekran kartı iyi ise en yüksek ayarda bile oynayabilirsin yağ gibi.

Hangi ekran kartı ile işlemciyi önerirsin ? 1000 TL ile yepyeni bir bilgisayar toplarken.

RAM 4 olması GTA V oyununda rahat ettirmez. İşlemci E5460 ve diğer parçaları da aldıktan sonra 2.el R7 240 al en azından GTA V açsın istiyorsan.

Xeon x3

Xeon x3440 + RX serisi bir ekran kartı veya GTX serisi de olabilir. 2. el yeteneğine bağlı. Ama dikkat et test etmeden herhangi bir parça alma.
Son olarak bir de anakart önerisi isteyeceğim.DDR3 ram destekleyen.Şimdiden size ve diğerlerine çok teşekkürler ediyorum,sağolun.

Xeon işlemci ve rx 460 ile 60 fps üstünde alırsın

Son olarak bir de anakart önerisi isteyeceğim.DDR3 ram destekleyen.Şimdiden size ve diğerlerine çok teşekkürler ediyorum,sağolun.
G41 çipset üzeri alın ve kesinlikle anakartın DDR3 16 GB ram desteği olsun. Model öneremem pek çok fazla bilgiye hakim değilim o konuda. İnternetten araştırıp bakarsanız daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…