GT 630 Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Benim hatam kusura bakma. Xeon e5450 alıcaksan G41 çipset ve üzeri DDR3 destekli 16 GB ram desteği olan bir anakart almalısın. Xeon x3440 tabanlı sistem kurmayı düşünüyorsan bilindik markaların anakartlarına yönel. Benim tavsiyem x3440 tabalı sistem kurman çok daha iyi oluyor.

Gigabyte G41 Combo +16 GB RAM +Xeon X5460 + RX460 + 500W +80 sertifikalı bir PSU ve kule tipi 3 bakır borulu soğutucu ile OC'de yaparsanız günümüz oynularını oynamaya bile yeltenebilirsiniz.

Gigabyte G41 Combo +16 GB RAM +Xeon X5460 + RX460 + 500W +80 sertifikalı bir PSU ve kule tipi 3 bakır borulu soğutucu ile OC'de yaparsanız günümüz oynularını oynamaya bile yeltenebilirsiniz.
Biraz fazla uçmuşsunuz ya :D ama yinede ilginiz için teşekkür ediyorum.OC'den hiçbir şey anlamadığımız için yapamayız.Düşünemeyiz bile.Teşekkürler tekrardan.Almak istediklerimi aldım herkese çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı