G41 çipset üzeri alın ve kesinlikle anakartın DDR3 16 GB ram desteği olsun. Model öneremem pek çok fazla bilgiye hakim değilim o konuda. İnternetten araştırıp bakarsanız daha iyi olabilir.
Benim hatam kusura bakma. Xeon e5450 alıcaksan G41 çipset ve üzeri DDR3 destekli 16 GB ram desteği olan bir anakart almalısın. Xeon x3440 tabanlı sistem kurmayı düşünüyorsan bilindik markaların anakartlarına yönel. Benim tavsiyem x3440 tabalı sistem kurman çok daha iyi oluyor.
Biraz fazla uçmuşsunuz ya ama yinede ilginiz için teşekkür ediyorum.OC'den hiçbir şey anlamadığımız için yapamayız.Düşünemeyiz bile.Teşekkürler tekrardan.Almak istediklerimi aldım herkese çok teşekkürler.
Biraz fazla uçmuşsunuz ya ama yinede ilginiz için teşekkür ediyorum.OC'den hiçbir şey anlamadığımız için yapamayız.Düşünemeyiz bile.Teşekkürler tekrardan.Almak istediklerimi aldım herkese çok teşekkürler.
Merhabalar. Bilgisayarımı güçlendirmek istiyorum fakat ne alacağımı hiç bilmiyorum. Oyunlar için güçlendirmek istiyorum. Bütçem fazla değil çok uçmazsanız sevinirim.