GT 630 sistem yükseltme

masumtavuk

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Öğrenci olduğum, doların artması ve bütçemin düşük olması sebebiyle 0 PC alamadım. İşlemcim iyi olduğu için upgrade yapmaya karar verdim. Bütçe olmadığı için 2. el parçalar aldım. Eski sistem:
  • -Geforce GT630
  • -i5 3330 3.0GHz
  • -8GB RAM
  • -250W PSU
Overwatchta bu sistemle 1280x720, low, %50 renderda 50+ FPS alıyordum. 200 TL'ye test edip GTX 560Ti aldım. Daha sonra 100TL'ye Everest 500W-600E Peak PSU aldım. 2 parçada da bir sıkıntı yok. 560TI takınca çalışmasına rağmen ekrana görüntü gelmedi. Çok denememe rağmen olmadı fakat GT630 ile sorunsuzca çalıştı. 2 hafta sonra tekrar denedim, 5 dakika sonra görüntü geldi. Bilgisayarı kapatıp ertesi sabah tekrar açtığımda hiç gelmedi. Kapattım, ekran kartını çıkarıp taktım, baya bir deneme ve beklemeden sonra yine çalıştırdım. Fakat az önce açıkken gitti kapatıp açtığımda geldi fakat sonra tekrar gitti. Hala da getiremedim. Saat de geç olduğu için uğraşmadım fazla. 2 ekran kartını da incelediğimde 2'si de PCI-E 2.0 istiyordu. Her şey uyumlu, parçalarda da sıkıntı yok ama görüntü gelmiyor. Çözüm nedir, yardımcı olursanız çok sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı