GT 630 siyah ve mavi ekran hataları

Asım Alpaydın

Decapat
Merhaba herkese.
Yaşadığım sorun çok komplike gözüküyor bu nedenle lütfen gerçekten bilgi sahibi olmayanlar kafa karıştırmasın :)
bilgisayarım son 1 aydır ilk açılışta 2-3 dk kilitleniyor ve tepki vermiyordu hatta parolamı girme sayfasında kalıyor, bekliyordum.
Bugün kullanırken bilgisayarımı önce siyah ekran sonrada mavi ekran aldım ve kendi kendine 3 kere kapanıp açıldı güncelleme vs. yazısı geldi.
Ancak şöyle bir durum var ekran kartım NVIDIA GT630 oldukça eski bir ekran kartı ve 2017 sonrası güncellemeyi hiçbir şekilde almıyor her yolu denememe rağmen.
Bu nedenle Windows Update'i kapatmak zorunda kaldım. Aksi taktirde sonsuz bir döngü oluşuyor ve asla güncellemeyi yapamıyordu sistem.
Bu sorunu sizce nasıl çözerim? Windows kurtarma kısmından sıfırlamak çare olur mu?

Windows kurtarma kısmından sıfırlamak çare olur mu?
Hayır, temiz kurulum yapıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin. Tekrar hata alırsanız istenen dosyaları paylaşın. Sürücü bulucu kullandın mı?

Hayır, temiz kurulum yapıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin. Tekrar hata alırsanız istenen dosyaları paylaşın. Sürücü bulucu kullandın mı?
2 ay önce win10 sıfırladım ve temiz kurulum için herşeyi denedim. Burada ki bir başlıktan okudum hatta ancak olmuyor. Tekra tekrar pc resetleniyor kaldığı yerden devam ediyor. Ekran kartım güncelleme almıyor sanırım.
Linki ekledim

Son düzenleme:
Bu şekilde kullansan gördüğün gibi hata alırsın. Win 7 veya Win 8.1'e geç. Sürücüler yüklemeden normal video ofis işleri filan yaparsın anca.
Sürücüleri de burada yazdığım şekilde uygularsın.

Bu şekilde kullansan gördüğün gibi hata alırsın. Win 7 veya Win 8.1'e geç. Sürücüler yüklemeden normal video ofis işleri filan yaparsın anca.
Sürücüleri de burada yazdığım şekilde uygularsın.
teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı