GT 630 Valorant Düşük GPU Kullanımı

Ediz41

Hectopat
Makaleler
2
Oyunda bakıyorum işlemci %100 ama ekran kartı %25-%35. Biliyorum işlemcim ekran kartını besleyemiyor ama illaki bir çözümü vardır, ufakta olsa fayda edecek FPS mi çok düşürüyor sorunun çözümünü bilen varsa yazarsa çok mutlu olurum. Sistem;
8 GB DDR3 RAM
GT 630 1 GB
AMD Athlon 2 X2 270 o.c 3.80 GHz

Not: MSI Afturburnerdan değerleri düşürsem kullanım artar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
V-Sync aç öyle dene bir de. Ayarları kurcala illaki tutturursun.

Edit: Evet kartın değerlerini düşürürsen kullanımı artar fakat öncelikle oyun ayarlarını yükseltmeyi dene. Ayarları kurcala illaki tutturursun. Ben de i3 540 ve RX550 ile oynuyorum, ekran kartı kullanımı %100 sabit 60fps alıyorum.

Edit: Evet kartın değerlerini düşürürsen kullanımı artar fakat öncelikle oyun ayarlarını yükseltmeyi dene. Ayarları kurcala illaki tutturursun. Ben de i3 540 ve RX550 ile oynuyorum, ekran kartı kullanımı %100 sabit 60FPS alıyorum.

Nasıl yaptın peki ayarların neler

Edit: Evet kartın değerlerini düşürürsen kullanımı artar fakat öncelikle oyun ayarlarını yükseltmeyi dene. Ayarları kurcala illaki tutturursun. Ben de i3 540 ve RX550 ile oynuyorum, ekran kartı kullanımı %100 sabit 60fps alıyorum.
Hangi ayarları yukselttinpeki

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı