GT 630m Ekran Kartı Driver'ımı silince FPS artıyor

Lesnot

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2019
Mesajlar
13
Arkadaşkar başlıkta da gördüğünüz gibi ekran kartı driver'ini silince FPS CS:GO'da artıyor, 20'den 60- 80 oluyor. Fakat PC kapanıyor. Acaba bütün yük işlemciye biniyor, ısınıyor ve o yüzden mi kapanıyor? Başka yolu yok mu bunun, yani ekran kartını FPS düşürmek için yüklüyorum resmen. Normalde bilgisayarım biraz garip, mesela LoL oynarken ayarlar düşük yani görüntü tırtıklı ve bulanık olursa FPS düşüyor ama ayarları sona çekince LoL'de 100 FPS alıyorum. (gölgeler her zaman kapalı) Yardımcı olursanız teşekkürler. (Hatam varsa affola. Bu konularda pek bilgim yok, sizin gibi bilgi sahibi hocalara danışmak istedim.)
Sistem özellikleri:
İ7 2. Nesil 3600QM
GT 630m (dizüstü)
İntel HD 4000
8 çekirdekli 2.20 GHz
750 GB HDD
8 GB RAM
Windows10 Pro
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Driver'ı kurduktan sonra panelden ön ayarı performans olarak denedin mi ? Emin değilim ama faydası olabilir. Garip bir sorun...
 
Driver yüklü ve yüklü değil iken MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşabilir misin? LOL'de yaptığın şeyi CS:GO' da da yapar mısın? Öyle olmasının sebebi düşükte iken işlemciye yük bindiriyorsun ve ekran kartı çalışmıyor tam anlamıyla, değerleri arttırınca çalışmaya başlıyor, o yüzden. İlk başta dediğimi yapar mısın?
 
Dostum aynı ekran kartlı laptop bende de var, aynı şekilde driverı silince fps düzeliyor. Driverı kurunca aşırı düşüyor fps oynanmıyor. O yüzden ben de her format attığımda driverı siliyorum. Zaten win10 otomatik driver kuruyor bir tane.
Ancak kapanma sorunu olmuyor bende. Sende neden oluyor bilemedim.
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim sorunu bilgisayarcı halletti işlemciye fazla yük bindiği için kendini yakmamak için bilgisayarı kapatıyormuş
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı