GT 630M Sistem GTA 5'i Kaldırır mı?

Kısaca ne demek istediğimi anladın ama diyorsun ki benim için 200 TL para değil. Ancak bununla uğraşacağına adam gibi bir ekran kartı al, yada git 820 değil 850 al, uzun zaman götürsün ve memnun kal. Benim mantığım da bu. Sende kendince haklısın tabii ama ben sağlamcı bir insanım ve açıkçası bu tür şeylerle uğraşmayı da hiç sevmem Malum, bilgisayarımın parçasının bozuk olması ve kullanamamam benim için baya sinir bozucu, ben de diyorum ki o yüzden 200TL'ye aynı kartı iki kere alacağına 300-400TL ver daha iyisini al, kafan rahat etsin

Zaten yeni sistem alıyorum şuanda kullandığım sistem 6 yıllık. 8000 TL GTX 980'li bilgisayar topladım. Sadece sipariş etmesi var.

Zaten yeni sistem alıyorum şuanda kullandığım sistem 6 yıllık. 8000 TL GTX 980'li bilgisayar topladım. Sadece sipariş etmesi var.
8.000 TL'ye nasıl kıyıyonuz yaa, ben bir makine alacağım zaman 2.000'den fazla vereceğim zaman içim sızlar Hadi ultrabook'ta düzgün bir şey için 3.000'e kadar çıkman gerekebiliyor, evlat acısı gibi ama veriyoz Neyse, bizim de gönlümüz zengin

GT630 ekran kartını arkadaım kullanıyor 1080P de 24 fps alıyor 4GB 1600Mhz RAM AMD Eski bir işlemci ile ahat ol öyle test felan izleme ben gayet güzel bir ekran kartı diyorum

Benim eski bozuk bilgisayarın da aynı kart + i7 ile 1080p low ayarlarda bitirdim oyunu. Şimdi yeni almayı düşündüğüm bilgisayarda -GTX 1050- high veya ultrada oynamamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…