GT 630M Sistem GTA 5'i Kaldırır mı?

OC sınırları ne kadar zorlayacağına bağlıdır. Araba örneğinde olduğu gibi 120 km hızla giden arabayı birden 200 yapmıyorum. 140 gibi bir şey yapıyorum. Ayrıca hiç OC denemeniz yoksa nasıl bir şey olduğunu bilemezsiniz. Tabi şimdi sizde haklısınız. Ne kadar OC yaparsan o kadar risk alırsın. Ayrıca zaten ekran kartı 200 TL falan. Giriş seviyesi bir kart. Yani bozulsa hemen gider yenisini alırım. Ama elimde GTX 980 gibi bir kart olsa hayatta böyle bir riske girmem. Ayrıca ekran kartı OC yapıyorsanız. Her zaman açık değil. Sadece yetmediği oyunlarda çalıştırıyorum ve fan hızı %90.
Kısaca ne demek istediğimi anladın ama diyorsun ki benim için 200 TL para değil. Ancak bununla uğraşacağına adam gibi bir ekran kartı al, yada git 820 değil 850 al, uzun zaman götürsün ve memnun kal. Benim mantığım da bu. Sende kendince haklısın tabii ama ben sağlamcı bir insanım ve açıkçası bu tür şeylerle uğraşmayı da hiç sevmem :) Malum, bilgisayarımın parçasının bozuk olması ve kullanamamam benim için baya sinir bozucu, ben de diyorum ki o yüzden 200TL'ye aynı kartı iki kere alacağına 300-400TL ver daha iyisini al, kafan rahat etsin :)

Kısaca ne demek istediğimi anladın ama diyorsun ki benim için 200 TL para değil. Ancak bununla uğraşacağına adam gibi bir ekran kartı al, yada git 820 değil 850 al, uzun zaman götürsün ve memnun kal. Benim mantığım da bu. Sende kendince haklısın tabii ama ben sağlamcı bir insanım ve açıkçası bu tür şeylerle uğraşmayı da hiç sevmem :) Malum, bilgisayarımın parçasının bozuk olması ve kullanamama benim için baya sinir bozucu, ben de diyorum ki o yüzden 200TL'ye aynı kartı iki kere alacağına 300-400TL ver daha iyisini al, kafan rahat etsin :)
Zaten yeni sistem alıyorum şuanda kullandığım sistem 6 yıllık. 8000 TL GTX 980'li bilgisayar topladım. Sadece sipariş etmesi var.

Zaten yeni sistem alıyorum şuanda kullandığım sistem 6 yıllık. 8000 TL GTX 980'li bilgisayar topladım. Sadece sipariş etmesi var.
8.000 TL'ye nasıl kıyıyonuz yaa, ben bir makine alacağım zaman 2.000'den fazla vereceğim zaman içim sızlar :) Hadi ultrabook'ta düzgün bir şey için 3.000'e kadar çıkman gerekebiliyor, evlat acısı gibi ama veriyoz :) Neyse, bizim de gönlümüz zengin ;)

GT630 ekran kartını arkadaım kullanıyor 1080P de 24 fps alıyor 4GB 1600Mhz RAM AMD Eski bir işlemci ile :) ahat ol öyle test felan izleme ben gayet güzel bir ekran kartı diyorum

Benim eski bozuk bilgisayarın da aynı kart + i7 ile 1080p low ayarlarda bitirdim oyunu. Şimdi yeni almayı düşündüğüm bilgisayarda -GTX 1050- high veya ultrada oynamamayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı