Arkadaşlar sistem özelliklerim böyle YouTube'da 4 GB RAM'le çalıştıran biri vardı hiç fena gözükmüyordu. Temiz kurulumla geçiş yapacağım sizce kasar mı?
Arkadaşlar sistem özelliklerim böyle YouTube'da 4 GB RAM'le çalıştıran biri vardı hiç fena gözükmüyordu. Temiz kurulumla geçiş yapacağım sizce kasar mı?
5400 RPM HDD ile Windows 11 çalıştırmayı düşünüyorsanız çok büyük bir hata yapıyorsunuz. Ekran Kartından çok önce HDD değiştirmeniz lazım SSD kullanınız.
5400 RPM HDD ile Windows 11 çalıştırmayı düşünüyorsanız çok büyük bir hata yapıyorsunuz. Ekran kartından çok önce HDD değiştirmeniz lazım SSD kullanınız.
Sistemin Windows 11 i sağlıklı bir şekilde çalıştıramaz. 5400rpm diskle bırak Windows 11 i Windows 10 u bile stabil çalıştıramazsın. Kaldı ki 4GB ram de fazlasıyla yetersiz.
SSD alman için para babası olmana gerek yok. Konunun başlığında kendin sormuşsun zaten. Sistemin hızlı açılıp kapanması, aktarma ve dosya açılımlarının hızları diskine bağlı. Yani HDD ile o sistem kullanılmaz.
Sistemin Windows 11'i sağlıklı bir şekilde çalıştıramaz. 5400RPM diskle bırak Windows 11'i Windows 10'u bile stabil çalıştıramazsın. Kaldı ki 4 GB RAM de fazlasıyla yetersiz.
Yorumunuz için teşekkürler diğer arkadaş gibi rencide etmektense güzellikle söylemeniz hoşuma gitti internetten bakınca minimum sistem gereksinimlerini karşılıyordu bende temiz kurulum yaparsam sorun olmaz sanıyordum zaten Full Chrome da geziyorum yine de bir şansımı deneyeceğim teşekkürler.
Yorumunuz için teşekkürler diğer arkadaş gibi rencide etmektense güzellikle söylemeniz hoşuma gitti internetten bakınca minimum sistem gereksinimlerini karşılıyordu bende temiz kurulum yaparsam sorun olmaz sanıyordum zaten Full Chrome da geziyorum yine de bir şansımı deneyeceğim teşekkürler.